Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
alien_
őstag
Üdv!
Tesóm gépére most ment új win. Driverek, alap progik felrakása után hálózat belőve, win update utáni restartnál egyszer csak megjelent öcsém, hogy valami baj van a géppel.
Odamentem megnéztem a pc-jét, biosban állt az egész, egér ledje nem világított, meg úgy totálisan ki volt fagyva az egész (A proci típusának kiírása után, de memóriát már nem is kezdte el számolni). Néztem egy nagyot, hogy mi szállt el, mert ez igen komoly baj lehet, ha már kapásból bios legelején kifagy...
Aztán hirtelen támadt egy ötletem, hogy húzzuk le az ipod shuffle 2,0-át a gépről, hátha....És működött...''Mi van?!'' Ipod vissza, gép kifagy. Usb kihúz, gép megy...
Erre varrjatok egy gombot =)
Más tapasztalt hasonlót? Ezt ki fogom próbálni az én gépemmel is, kíváncsi vagyok...!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elemlámpa, zseblámpa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hálózati / IP kamera
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- További aktív témák...
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- SAMSUNG S25 512GB - navy blue
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- Erős GAMER PC + 120 Hz monitor GTX 1080 Ryzen 3300X Azonnal használható Kipróbálható
- Xiaomi Redmi Note 15 Pro 8/256GB Szinte új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- Bontatlan HP Toll 2.0
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest