- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
A guru
addikt
-
A guru
addikt
válasz
icecave #188976 üzenetére
Kicsit szerintem kezdenek átesni a ló másik oldalára ezzel az M chipes dologgal. Az iPadOS 16-ban a stage manager és a külső monitorra kötés csak M1-es iPadekre lesz elérhető, ergo a 2020as Pro és Air is kiesik, ami azért elég durva, tekintve, hogy ez lett volna kb. az egyetlen értelmes új feature.
Másik kedvencem tegnapról, amikor az irdatlan gagyi mobilos játékokkal demozták, hogy milyen király lesz a gaming az emeggyen, meg egy rommá butított grafikájú döcögős Resident Evilt valahogy rá hegesztenek. A Macbookra akasztós iPhone webcamon jót rögögtem, amikor előtte rommá promozzák 2022-ben a 1080p webcamot, ami miatt még egy ronda notchot is raknak a gépekre, aztán nesze itt a wishes csipesz!Szóval kicsit felemás nekem ez az egész, másrészt meg az egész ecosystem már olyan dolgokat mér, lát, tud a felhasználókról, hogy az tényleg már elképesztő és ijesztő egyben.
-
A guru
addikt
válasz
icecave #188973 üzenetére
Persze tudom, csak eddig is bruttó ~430x a kinti ár volt az itthoni, most meg már ~500 a szorzó. Ami érdekes viszont, hogy az ipadek, iphoneok meg nem drágultak.
Pár éve már azt érzem, hogy ár/értékben az ipadek a legjobb apple cuccok, ez mostmár pláne igaz. Egy M1es ipad air mellé még egy egész korrekt windowsos laptopot kap az ember az új macbook áráért. Na mindegy nem lovagolok tovább ezen, csak 600k a belépő mac azért az mellbevágott most.Ja pláne már időjárás app is van ipadre, ki tudja jövőre még egy számológép is jöhet!
-
Mela Kehes
addikt
-
Gsx-rr
veterán
válasz
icecave #188811 üzenetére
Kornyzetemben tobb olyan van akik 8-10 eve elnek Del Amerikai tersegben
1 sincs aki ne tokeletesen csak Magyar szavakat hasznalva beszelne
Valoszinu ez nalam is igy vanViszont az Oroszba, amit szinten naponta hasznalok neha becsuszik a Spanyol
Van,hirtelen nem talalom azt a szot.Miamiba meg errol ne is beszeljunk,mikor azt sem tudom kivel milyen nyelven beszeljek.
Van olyan ahol a bolti kisegito, arufeltolto Angolul nem is tud.Most van egy partnerem itt Amerikaba aki 26 eve van mar itt, egyaltalan nem gaz ahogy beszel, par szo az amit helyettesit
Radi: Most ez az uj terulet, holnap mar aktiv a ceg, szerzodesek is folyamatban.
Szekra: azt Magyarorszagon kivul csinaljak valahol? Ott nepi sport lett
-
Vaze
őstag
válasz
icecave #188699 üzenetére
Sajnalom hogy nem jott meg mindig ossze a hazvasarlas!
Azt meg vegkepp nem ertem,hogy ha valamit igazabol nem szeretnenek eladni ,akkor miert is hirdeti megErtem en hogy kivancsi hogy mennyit erhet a haza ha eladna.Becsultese fel es mar is tudni fogja,ja hogy azert fizetni kellene
Drukkolok nektek hogy minnel hamarabb megtalaljatok az uj hazatokat -
Gsx-rr
veterán
válasz
icecave #188415 üzenetére
Igen de itt pont ez a lenyeg, hogy pl New York-ban lesz a sablon de utana olyan helyekre viszunk ahova nem biztos egyaltalan odatalalsz.
Persze lehet boklaszni egyenileg de lehet csak azt fogod latni mint a tucatturista.Az elso lesz a komplett csomagok,repjegy szalloda autoberles kombo ami indul
Ezeket nalunk be is lehet fizetni, nem csak tanacsado iroda vagyunk es neked kell magadnak foglalnod(sok elonye van)Dominikan is van olyan programom lehet probalkozni autoberlessel felet nem fogod latni annak mint amit mi mutatunk
Floridaban is a sztarok hazait egy Jet Ski tura kereteben nezzuk meg, este az obolben hajos buli hatalmas projektor, dj Stb es jonnek a kis csonakok akar tobb mint szaz kishajoval jet ski-vel
Inkabb barati a hangulat egy ilyen privat program eseteben. Es ezt sem kell minden nap ,de lehet valasztani a felajanlott dolgokbol es hidd el sok esetben sokkal tobbet kapsz,foleg ha kolcsonos a szimpatia.
Lesz csak tanacsadas is, osszerakjuk az utitervet ajanlott latnivalok kocsiberles , legjobb kajaldak szallodak szemelyes tapasztalattal stb...
-
-
vans?
őstag
válasz
icecave #188186 üzenetére
Koszi, de nekem meg soha nem irt ki ilyet, hogy "kozeli". Felul a baron kene ilyet irnia?
@BLACK: hat igen, a gyerekekkel neha nem konnyu, batyam gyerekei sem nagyon esznek zoldseget. Az en kislanyom meg csak 1 eves, egyelore a legtobbet szereti.
@Gergoke: komoly volt a kerdes? ha igen, az baj
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
icecave #188118 üzenetére
Hááát azért ez nem pont így van. Pont hogy falun mindent tudnak mindenkiről. Nem mehetsz úgy végig az utcán hogy ne tudnának róla.
Sokan pont ezért imádják a városokat, mert ott kb leszarják a szomszédok egymás fejét.
Persze van előnye, hogy ránéznek a házra ha nyaralni vagytok, de ugye nem csak akkor néznek be a kertbe ha nyaralni vagytok. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
icecave #188086 üzenetére
Na hála az égnek hogy kiderült akkor, és ez még a jobbik eset mert gyógyítható...
Én vidékre nem tudnék már visszamenni, mikor rokonlátogatásra megyünk 2-3 nap, már rosszul vagyok, hogy ott lakjunk meg elképzelhetetlen már számomra.
Lakás árakat ne is mond, oké hogy nekünk is van egy saját lakás, de én is néztem amibe lépnénk az 100 misi már, szóval még kellene 60 misi plusz berendezésre vagy 10.
Én pár hónap múlva pár misivel beszállok a kriptó bizniszbe, ha pár éven belül húz lesz új kecó, ha nem itt rohadunk meg...
-
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
icecave #188102 üzenetére
Jobbulást!
Valami probiotikumot (Enterol, Normaflore, Linex, stb.) is vegyél magadhoz mellette, mert a jótékony bacikat is ki fogja nyírni, mint pl. az emésztésért felelőseket is. Természetesen erre előtte kérdezz rá a dokinál!
Én is voltam Augmentin kúrán 2x 1 hónapig, egyszer a motorbalesetem után a nyílt combcsonttörés miatt, egyszer meg 2-3 évvel később, a velőűrszeg kivételekor elfertőződött a térdem mellett. Azóta fogyóeszköz a Lopedium.
vans?: Neked is!
-
vans?
őstag
válasz
icecave #188094 üzenetére
Eloszor is jobbulast, kiraly, hogy van vegre diagnozis.
A donteshez is sok erot. Gyereket nem terveztek, ha jol emlekszem, igaz? Ez az egy problemam lenne a koncepcioval (amellett, hogy alapvetoen szeretek varosban lakni), hogy a gyerek tud-e jo szinvonalu intezmenyben tanulni (Bp-hez kepest).
-
-
válasz
icecave #188086 üzenetére
Ház vásárlás nem kis dolog a mai világban , árak egyre jobban emelkednek, ahogyan az építőanyagok ára is. De gondolom ezt te már tudod amúgy is.
Mi pont fordított helyzetben vagyunk . Ház megvan , most egy lakást szeretnénk majd venni , de erről egy teljes bejegyzést írtam és egész jól kiveséztük a témát szép számmal . [link]
Most ott tartunk , hogy ahol eddig néztünk lakásokat az elmúlt fél évben, elmondható hogy átlagban 5 millióval emelkedtek az árak és ennek nem látom a véget . -
-
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
icecave #187727 üzenetére
Ha veszek 2db homepod-ot menni fognak egyszerre de sztereo-t nem fogok belőlük csinálni (jobb (R) -bal (L))?
Hunt3r22
Nem tudom hol lakik vagy hova szeretné a vevő ,de leadom a számát szívesen aztán megkérdezheted tőle ha ennyire érdekes a dolog.
Úgy tudom magának vette.icecave
Na ,ez nagyon király ,köszönöm! -
hdanit610
aktív tag
válasz
icecave #187590 üzenetére
Valójában igen. Kb. a maradvényértéken az iStyle visszavásárolja tőled a készüléket és azzal az összeggel lezárod az OTP felé a hitelt és jöhet a következő. Azt nem tudom, hogy lezárt folyamat után ugyanolyan módon kell az újnak a megvételekor átesni a bírálaton, vagy már a "múltad" miatt alapvetően 1 perc alatt megadják. 2 év múlva elárulom ezt is.
A teló meg egy álom, de szerintem ez nem annyira meglepő.
-
-
-
agabe
addikt
válasz
icecave #187502 üzenetére
Most a zold hitelt nem szabad kihagyni ha valaki ingatlant venne. Igaz ehhez uj epitesu es minimum BB energiabesorolasu ingatlan kell ami nem olcso, de ha van azon a teruleten ahol venne valaki, es van megtakaritas is, akkor mondjuk 45millio hitelt felveve 25evre fix 2%-os kamattal havi 200ezer korul kell visszafizetni.
Havi 200ezer meg nemhogy 25, de 10 ev mulva is sokkal kisebb erteket fog kepviselni mint most. -
tothjozsi96
addikt
válasz
icecave #187498 üzenetére
Én most elhalálozás miatt veszek egy házat, csak a felét kellene kifizetnem, 5 millió forint. Szerencsére most vettem autót, meg mindent amit jobb lett volna nem most megvenni, én is beleugrok egy finom hitelbe. Mondjuk ez max 3-4 év alatt kimegy, de én se szeretném. Ez a ház is olyan mint mikor megépült 1970-ben, festetve volt, meg a vízvezetékek újak. Nekem ez így megfelel, mint alap. Az a baj hogy a legtöbb ember egy csavart nem tud betekerni, viszont van pénze. Szerintem kicsit más az hogyha magadnak csinálsz szinte mindent, szabadidőd feláldozod és máshogy fogod megbecsülni mintha egy szakember megcsinálna neked mindent. Én ezt gondolom, igaz nekem nincs 10-15 millióm generál kivitelezőt hívni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
icecave #187498 üzenetére
Hitel nélkül pedig dúsgazdagnak kell lenni hozzá sajna. Vagy sokat nepperkedni
Lakásnál mondjuk a bérlés egy jó opció hitel helyett, csak nem egy életbiztosítás. Rokon alól kivette a lakást a főbérlő mondván eladja és van 2 hónap kiköltözni.
Nem tudom külföldön hogy megy ez, de pl Svájcban ahol kb képtelenség lakást venni mert az ottani fizetésekhez mérten is ugyan ilyen arányban drágák mint itthon, szerintem ott azért nem adják el az emberek alól a bérelt kecókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M