- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dimond G #315534 üzenetére
Szia!
Nyugodtan töltsd ezekkel a töltőkkel a telefont.
Az akksi mindenképp romlik (bárhogy vigyázol is rá), de a “rohamos” szint egészen más tényezőkön múlik.
Én mostanában napközben szoktam csak töltőre tenni, egy 2,5W-os nagyon régi töltőre és nyílván sokak megőrülnének ezzel a mai 100W-os töltők korszakában, de nálam nem lényeg, hogy limitáltan tudom szabadnapomon használni a telót, iPad miatt. -
sirszevenap
addikt
válasz
Dimond G #300416 üzenetére
+1 és ha új telefont veszel és szeretnél újra keresni a képeid között (helyszín, személyek, szöveg stb...) akkor egyszer le kell húznod az eredeti képeket (az az kikapcsolod az optimalizált tárhelyet), hogy meglegyenek a metaadatok. Amint megvan minden kép újra bekapcsolhatod az optimalizált tárhelyet és a hely felszabadul, metaadatok megvannak. Most szívtam végig kb. 180GB képpel/videóval.
-
esbii22
őstag
válasz
Dimond G #300409 üzenetére
Azért ha felkeresnéd a [hivatalos] oldalt ez ügyben az sokat segítene.
Nem törli, csak kis méretben(felbontásban) tárolja a képeket a telefon tárhelyén, és ha szükséges akkor letölti az icloudbol őket.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Dimond G #256339 üzenetére
Ok, csak egy +1 ötlet volt.Sosem tudhatod, a másik mire gondol
Mindenesetre, letöltöttem én is Gboardot, és nekem sem jött fel a Beállítás/Általános/Billentyű/Billentyűzetek között, aztán megpróbáltam magát a Gboardot elindítani, és ott sem jelent meg, úgyhogy kikapcsoltam a telefont. Azután visszakapcsoltam, a billek között továbbra sem jelent meg, de mikor most elindítottam magát a Gboard appot, a kezdő lépésekkel most volt a legalsó sorban egy billentyűzetek opció ahol be tudtam kapcsolni.
Szóval a jó öreg ki és bekapcs ismét csodákra képes
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Dimond G #256334 üzenetére
Biztos, hogy billentyűzet appot szedtél le, és nem csak valami skint, vagy kieget?
@PTomi92: Azt értettem, hogy újonnan vásároltad amúgy, de az ugye jelentheti azt is, hogy előtte már két éve ott áll a polcon...
Nekem is egyszer volt olyan, hogy nyáron épp a bringát szereltem, és zenét hallgattam a telefonomon, és szegényt a napon hagytam. Na, akkor kikapcsolt szegénykém. Egy ismerősöm másik gyártótól származó telefonja is ki szokott kapcsolni, ha bemegy a hűtőházba. Mondjuk, a kikapcsolás az százaléktól nem függhet, tehát egy 80%-ban feltöltött akksi is kikapcsol, ahhoz nem kell 20 alá mennie.
Te ugye azt írod, hogy 20 alatt kikapcsol a telefon, úgyhogy ha az app hibát és a beázás is ki lett zárva, akkor azért kontaktálnék a szervízzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Phone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Iphone 13 Pro 128gb
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S23 Fekete 128/8 GB Kártyafüggetlen + Otterbox tokok + Smart Tag 2
- iPhone 12 Pro Max 128 GB Független Makulátlan
- Xiaomi MI 9T 6/128 Kék, dobozában, eredeti töltőjével, eredeti + 5 tokkal + 1 kijelző védő üveggel e
- Phone 14 Pro MAX 128 GB Deep Purple - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM
- Poco M4 Pro 5G 6.128 HyperOS, gyárilag kártyafüggetlen eladó. Pro verzió tehát az erősebb darab. Jó
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest