- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
Zsolt,72 #318663 üzenetére
Most próbáltam, de nem tiszta mikor alszik el a kijelző apple maps használatakor.
Tehát ha jól értem, ne menet közben nyomjam meg a power gombot, hanem mielőtt elindulok, de már megadtam az uticélt és elindítom a navigációt, utána power off és onnantól működik a dolog?
Illetve ez csak városon kívül működik, vagy ha a városban akár 2-3 km-t kell araszolni mondjuk egy dugóban és menet közben nem kell letérni, akkor is lekapcsolja a kijelzőt?
Google maps esetében is így kellene működnie alapból, vagy kell spéci beállítás hozzá. Google maps esetében mondja mi fog következni, de nem világosítja ki a képernyőt.
Bocs a sok kérdésért, de nem mindig autózok és akkor szeretnék felkészült lenni, hogy tudjam tesztelni rendben ;)
-
válasz
Zsolt,72 #318663 üzenetére
Így ahogy írod, így használom, és ettől kezdve a szükséges időben felvillantja a kijelzőt (jön egy átsorolás, kanyar stb., jellemzően 10km-rel korábban illetve amikor odaérsz, lakott területen kívül), és utána kikapcsolja ahogy írod. Nagyon tetszik ez a működés, én a túlmelegedés miatt kapcsoltam le a kijelzőt, és csodálkoztam, mikor magától felvillant, de nagyon megtetszett hogy így működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest