Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
hunited88 #133813 üzenetére
Ha hosszútávon tervezel, és az ÁFA-t is vissza tudod igényelni, én már 6S-t vennék. i6-hoz képest masszívabb, használatban minimálisan gyorsabb, az ujjlenyomat olvasója sokkal jobban reagál (bár ez néha hátrány mert az órát se tudod megnézni olyan gyorsan beenged), a 3D Touch jó dolog ha megszokod, illetve ott a +1GB ram (oldalak/alkalmazok nem fognak újra töltődni)...kb ennyivel jobb. Kamerában ott a 4K lehetőség, ez engem nem nagyon érdekelt, illetve nem tapasztaltam nagy erőlelépést megapixelnövekedésen kívül kameránál, és másban sem az említett dolgokon kívül, de hosszútávon jobban jársz vele mint egy i6-tal. SE-t is ajánlanám (nekem a napokban jön meg), de ha a gépelés neked az elsődleges az elmondottak alapján akkor inkább a nagyobb kijelzős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Windows 10
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eredeti játékok OFF topik
- Gaming notebook topik
- Battlefield 2042
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest