Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz marlboromen #192778 üzenetére
Az Apple ID-dhez vannak csatolva az appok, szóval mindkét kérdésre igen a válasz.
-
tboldi
nagyúr
válasz California1 #192904 üzenetére
Tippem szerint az iMessage-en való átküldéssel sikerült lekonvertálni. Próbáld meg AirDroppal!
-
tboldi
nagyúr
válasz zaskar #192955 üzenetére
Kell egy Tunai Firefly és problem solved.
TechN7ne: Az olcsókkal az a baj, hogy nem tudják az AAC kodeket, valamint az aksijukat folyamatosan töltögetni kell. A Tunai viszont rohadt kényelmes, és van olyan a hangminőség, mint CD-n, legalábbis a Jazz gyári rendszerén keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz hemaka #193112 üzenetére
Megnyomogattam a XR-t.
Meglepett a kijelzője, sokkal élénkebbek a színek a 8 Plus-oménál, és a max. fényerő is magasabb. A XS-hez hasonlítva nincs is olyan eget rengető különbség, hiába csak LCD. Sőt, a káva vastagsága és a kisebb felbontás sem tűnt olyan zavarónak. Egy pillanatra el is gondolkodtam a cserén, de van 2 dolog, amitől már nem szívesen válnék meg: a 3D Touch és a telefotó lencse (a 2x optikai zoom miatt). Emiatt csak a XS Max jöhetne szóba mint utód, de határozatlan ideig még marad a 8 Plus.
szerk.: Bocsi, nem válasz akart lenni.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz gilfoyle #193417 üzenetére
A XS érezhetően jobb fotókat lő a tesztek alapján, de ha csak fél évre vennéd, akkor szerintem nem érdemes 70-100k-rel többet kiadni érte, annyival nem jobb. Inkább a X-et választanám, azon kevesebbet is buksz. A kijelző meg pontosan ugyanaz a kettőben, ha jól tudom.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz gabor0077 #193516 üzenetére
Figyelni kell folyamatosan, naponta akár többször is a különböző webshopok készleteit. Nekem így sikerült elcsípnem az iSTYLE-nál egy szürke, szövetpántos 44-est és egy arany, szintén szövetpántos 40-est, de kb. egy órával később megint elfogyott az összes.
szerk.: Okt. 19-én rendeltem és 24-én vettem át. Most az egyszer nem örültem a hosszú hétvégének.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
És általában is úgy vagyok a dolgaimmal, hogy szeretek vigyázni rájuk, amennyire csak lehet óvni és megtenni mindent azért, hogy minél tovább tudjam elégedetten és normálisan használni.
Én is pont így vagyok ezzel. Még az autóm glancolásával is képes vagyok órákat eltölteni, míg más csak egyszerűen beviszi valamelyik kút automata mosójába. Nem vagyunk egyformák, ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz kisferi #194270 üzenetére
Nekem ilyenem van, nincs rá panasz.
-
tboldi
nagyúr
válasz kisferi #194277 üzenetére
Be van építve egy másfél méteres kábel, nem kell külön, csak egy USB-s fali adapter, amiből gyakorlatilag bármilyen jobb fajta megteszi. Én egy Tronsmart 5V/2A-essel használom, amit még egy Xiaomi telefonhoz kaptam anno. De természetesen a gyári is jó, csak azzal még egy kicsit lassabb lesz (5V/1A).
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz nederlanden #194351 üzenetére
Annak ellenére, hogy hosszabb a kijelző (ezáltal az átmérő is nagyobb), a hasznos terület kb. ugyanakkora a XS Maxnál, mint a 8 Plus-nál. Vannak appok ugyan, amik kihasználják az extra területet, de sok helyen meg nagy üres sávok vannak (pl. a billentyűzet alatt). A XS meg nyilván kisebb, én emiatt nem vennék 8 Plus után.
-
tboldi
nagyúr
válasz access_denied #194473 üzenetére
A gyári tokok nem nyomják fel.
-
tboldi
nagyúr
válasz haverkulum #194530 üzenetére
Az Extreme Digitallal majdnem szemben van egy Almárium Pro, ha minden igaz, ez hivatalos szerviz. Tőlük kellene megkérdezni.
-
tboldi
nagyúr
válasz CsonkaImo #194595 üzenetére
Igen, szíjak tekintetében 38 = 40 és 42 = 44.
Amúgy ez a legnagyobb Watch-topik.
-
tboldi
nagyúr
válasz -secret- #194602 üzenetére
Akkor nem tudom.
(#194603) Jaded: Cáfolom. Ha Watch-on akarok megnyitni egy emailt a Spark app-ban, de az nem csak szövegből áll, akkor átirányít a telefonra, és az alkalmazásváltóban meg is jelenik alul. Sőt, az iOS-es Safari tartalmát simán át tudom vinni Handoffal Mac-re úgy, hogy a Chrome-mal nyitom meg.
(#194605) aujjobba: Ez lehet a titok nyitja. Bár én eddig azt hittem, hogy csak a spotlight-keresésnél, és esetenként a zárképernyőn tud javaslatokat adni.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz sirszevenap #194663 üzenetére
Szerintem nem, de ez csak az én véleményem.
-
tboldi
nagyúr
Jönnek a 3rd party USB-C–Lightning kábelek.
[link] -
tboldi
nagyúr
válasz MasterMark #194728 üzenetére
Yep. Jelenleg csak a gyári működik rendesen, ezért nem is nagyon kapható még másfajta USB-C-s kábel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest