Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
Phil Schiller nagyon ideges az előadása közben, rengeteget bakizik, kapkod, és állandóan a súgógépet nézi, nektek is feltűnt?
-
lugosi
MODERÁTOR
A sima 11 (aka Xr2) 128-as árát néztem, az 310. Ez tavaly Xr 128-ban 320 volt, a többi modellt nem tudom fejből így ez olcsóbb lett ha minimálisan is.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Fox Mulder #205702 üzenetére
Igen, megy.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz mAtThEw0319 #205798 üzenetére
Olyan, mintha dual SIM lenne a telefonban, és az a SIM, amin bejött a hívás, el lenne távolítva. Viszont ha 8-on is volt akkor ez nem lehet.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz mr.tamasbiro #205983 üzenetére
Beolvasol egy animációt az egyik telefonnal ami a másik telefon kijelzőjén jelenik meg, és wifin minden automatikusan megtörténik.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz CharlieDrop #206027 üzenetére
Én úgy vettem ki, hogy nem, hanem csak a saját gyártású sorozatok. De nagyon jó lenne, ha benne lennének.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Wiz Khalifa #206148 üzenetére
Ment volna az is, csak várni kellett volna egy kicsit.
-
lugosi
MODERÁTOR
A napokban feltűnt hogy javították a Térképek appban azt a hibát, hogy minden utcanév elé mondta, hogy zé. Most már jól mondja, hogy “a” vagy “az”.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz aujjobba #206166 üzenetére
Nem a bétában javult, hanem a jelenlegi hivatalosban van így jelenleg, ami nálam a 12.4.1
Forgalmi adatokat a legjobb tudomásom szerint nem tud, itthon legalábbis nem.(#206177) nord_
Akkor nagyon szomorú leszek, ha ez a 13-ban visszajön, mert a jelenlegiben most jó...[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz celofanker #206303 üzenetére
Volt már olyan, hogy az ébresztés bug másnál is előfordult.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz juhaszroli #206400 üzenetére
Egész pontosan ha jól értem azt szeretnéd, ha az iCloud drive-ban lennének a képeid mint fileok, és nem a Fotók között? Mert ha igen, akkor pc-n iCloud for Windows progi, és másold fel a képeket egy intézőben.
Ha rosszul értettem és a Fotók között akarod őket albumokba rendezni akkor természetesen nem így kell, hanem a Fotók appon belül megcsinálod az albumot, de nem vagyok benne biztos, hogy pontosan értem hogy mi a cél.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz juhaszroli #206412 üzenetére
Akkor te tényleg a Fotókba akarod feltölteni.
Csodálkoztam is hogy miért a driveba akarod. Akkor az uploadsba kell tenni. -
lugosi
MODERÁTOR
-
lugosi
MODERÁTOR
Nagyon gondolkozok én is hogy mac-en is és telefonon is átálljak az outlook-ra. Alapvetően nincs bugja nálam a Mail-nek, csak egyetlen funkció kellene, de az nagyon (az irodai gépen windowson nagyon szeretem ezt a lehetőséget), hogy ha behozok egy olvasatlan e-mailt, akkor beállítás kérdése, hogy megjelölje-e olvasottként vagy se (illetve, hogy olvasási nyugtát küldjön-e vagy se).
Megnéznéd, hogy ezek benne vannak-e a mac-es és ios-es outlookban?
-
lugosi
MODERÁTOR
Aki ios 13 előtt kikapcsolta a dupla oldalsó gombot (wallet) és frissített, és lassúnak találja a képernyő lezárását az azért van mert a frissítés után automatikusan visszakapcsolódott ez a beállítás, így ha újból kikapcsoljátok akkor lezárás újra gyors lesz.
-
lugosi
MODERÁTOR
Másnál nem jelentkezik ez a bug? Hiába van 3 olvasatlan e-mail a Mail appban, az ikon 1 olvasatlant jelez.
-
lugosi
MODERÁTOR
Elég szomorú vagyok, tényleg visszajött a Térképek alkalmazásba a zézés. Azaz a fordulj balra a ZÉ Kossuth Lajos utcán.
Szomorú mert az utolsó 12-esben ki volt javítva. Remélem hogy ennek a magyarításáért így ebben a formában nagyon szégyelli magát valaki. Hosszabb ideig megint nem használom a Térképeket. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz TigerCat #207000 üzenetére
Most látom, hogy lehet hogy mégsem a Mail appom volt a hibás, hanem a feladó. Elküldte ugyanazt az emailt a céges és a magán email címemre is (miért?), és ezt a Mail - szerintem helyesen - 1 mailnek jelezte, tehát egy sor volt az appban, viszont úgy jelezte, hogy ez önmagában 2 email. Szóval mégse csinált akkora hülyeséget, vagyis ez nézőpont kérdése.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz burgatshow #207112 üzenetére
Gondolom ez a #207109-re lett volna válasz inkább csak félrekattintottál.
Ha gondolod törlöm és írd be újra a jó hsz-re válaszolva, de maradhat is így, ahogy látod. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz anderledani #207116 üzenetére
Me írd be több topikba ugyanazt, keresztposztolásnak számít és a szabályzat szerint tilos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest