Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Trump vagy Harris
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Newton harmadik törvénye
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
Sziasztok!
15-én hol érdemes előrendelni a 15 pro maxot? Apple.com? Még nem volt iphoneom, azért kérdezem. -
madkiller
őstag
válasz IntelKiller7 #295908 üzenetére
Tapasztalati úton ki fog tudni előbb szállítani?
-
madkiller
őstag
Van itthon 6 db 25Wos samsung töltő, 1 db 45Wos. Ugreen 2mes papírforma szerint 100 Wos fonott USB C kábelekkel. Samsungon mennek is csövön. Vajon milyen sebességgel fogja tölteni az I5 Pro Maxot?
-
madkiller
őstag
válasz Albert.Tamas #296164 üzenetére
apple.com,
az emailben látom nagyban írva, meg a megrendelés végén is írva volt hatalmas betűkkel a dátum. -
madkiller
őstag
válasz Albert.Tamas #296166 üzenetére
Jaaa, miért onnan rendeltetek? Az miben jobb?
-
madkiller
őstag
válasz Albert.Tamas #296212 üzenetére
Úgy beszél gondolom, hogy még nem fogta a kezébe a telefont csak másik két gyártóból kiindulva következetet.
-
madkiller
őstag
Most, hogy túl vagyunk a kezdeti sokkon jöhet az a téma ki milyen fóliát és tokot rendel a telefonhoz Most épp keresgélek.
-
madkiller
őstag
Elvileg kifiettem a telefont pénteken az apple.comon, de a kártyámon nem látszik a tranzakció. Ez miért lehet?
-
madkiller
őstag
Én 10 év Samu után fogok most 15 PMre szóval gyakoralti tapasztalatom még nincs, de amennyire tudtam felkészültem. [link] Ezt az appot tedd fel a samura ezzel tudsz átköltözni, megnézed meg is látod miket tudsz átvinni. Iosben az alap böngésző gondolom a Safari, de app storeban a chrome is megtalálható és természetesen további google appok és MS appok is vannak. Amit eddig hátrányként felfedeztem nem lehet torrentezni. Képszerekesztőben nincs tárgyeltávolító, azt többször szoktam hasznáni. A hangerőszabályzás nekem még kuszának tűnik iosen. Azt nem tudom usbvel most lehet-e egyből régen itunes nevű programmal lehetett másolni iosre. A windowsra kell feltepíteni az itunest.
-
madkiller
őstag
-
madkiller
őstag
válasz M1995 #297372 üzenetére
Hát szerintem ilyen összefüggéseket itt nagyjából senki nem állított, de ok, ha így jobb a lelkednek Inkább jó ez, hogy szóba kerül, h usb2es a kábel , mert ez nem lett elmondva a bemutatókor csak innen onnan megtudta az ember pl itt olvasta egy hszben. Én is most átnéztem a kábeleimet és rájöttem, h mind 480 mbites. Szóval egy darab 3.0as kábelt vennem kell esetleges adatmásolás céljából az I15 pmhez. Sőt gondolom, ha külső ssdre, akar videózni az ember azt is célszerű 3as kábellel.
-
madkiller
őstag
Nálam eddig annyi történt, hogy az apple.com tegnap leemelte az összeget a kártyámról.
Email nem jött. -
madkiller
őstag
válasz beaglepuppy #297914 üzenetére
Nagy szerencsések vagytok, nekem most este jött meg az email az Apple.comtól, hogy feladva hétfőn érkezik.
Magyarosítás videójában ilyet mond, hogy 15 óra mobil netezéssel tudta csak lemeríteni, úgyhogy elvileg reggel elhozta a telefont este meg visszavitte Nem nagyon értettem. Valószínűleg kell 2 hét, hogy teljesen beálljon az akksi itt is. Meg esetleg az újabb ios 17 verziók még finomíthatnak a fogyasztáson. -
madkiller
őstag
[link]
Azthiszem biztosítást mindenképp kötök rá. Tudja valaki a módját, milyen kiskapuval lehet Applecare+ kötni? Vagy a simple biztosítása jó lehet? -
madkiller
őstag
-
madkiller
őstag
válasz FerNandor #298115 üzenetére
Általában, akkor szoktak akciózni mindent. Megnézed mondjuk a 14 árgrafikojánt árukeresőn ott is ez látszik. Idei évben még jól fogja tartani az árát. Karácsonyi ajándéknak is viszik nem éri meg olcsóbban adni. Karácsony után sem, mert sokan arra játszottak régen ezt a kereskedő is tudja. Majd februárban mikor ubi szezon van.
-
madkiller
őstag
válasz sirszevenap #298151 üzenetére
Nem valami combos eredmény. Remélem beáll majd.
-
madkiller
őstag
válasz privacy99 #298192 üzenetére
Ezt rossz olvasni, mert én épp egy Samsungról jövök pont e célból, hogy legyen egy nagyon fluid telefonon. Nagyon fluid a samu még be nincs lakva, de van rajt nekem kb 70000 kép, rengeteg app elég sok mindent vezérelek vele, folyamat sakkozok a 256gbvel és hát előfordulnak mikro lagok vagy olykor nagyobb beakadások, mondjuk azok többnyire akkor, ha kapok egy nagyobb csoport képet messengeren. Volt több szempont pl. Egész képernyőt beborító kijelző, oled kijelző, kisebb notch és most az usb c és az Apple nem elkapkodva, de szép lassan meglépte azokat, amik visszatartottak az iphonetól. Még van pár dolog, de úgy döntöttem, azok nélkül megpróbálok élni kötök kompromisszumot, mert biztos találok más dolgokat, amik meg droidon nincsenek és megtetszhetnek.
-
madkiller
őstag
válasz Major Lion #298218 üzenetére
Hát elég sokat fotózok kb 2017ig visszamenőleg van ennyi.
-
madkiller
őstag
válasz SharpSA #298223 üzenetére
Igen szoktam Most megnéztem, h pontos legyek 59k van most fent 2017 októberig, abból 39k a kamera album többi egyéb sc, messenger, viber stb. Legutóbb ezekszerint jól megritkítottam Igazából ez mind fent van nason is, de így egyszerűbb keresnem, ha kell valami régebbről. Nasról, akkor szoktam, ha gépnél vagyok.
Szerk: Eddig ma 9 kép készült és még csak 10:15[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
válasz Major Lion #298252 üzenetére
Nem, Y. Gyerekről, építkezésekről van bent a legtöbb kép meg persze nyaralások, kirándulásokról.
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
Meghozta a ups a csomagot. I15PM Kék titán. Nagyon jól néz ki, örülök, hogy a végén a kéknél maradtam. Nagyon jó kézbe fogni, könnyű jó fogasú telefon. 13PM meg 14PM csak kezemben volt, de sokkal jobb azoknál fogásra. Most megy rá a frissítés. Ez az első iphoneom remélem szeretni fogom.
-
madkiller
őstag
válasz BloodyEddie #298677 üzenetére
Én is tegnap átraktam picit, h kipróbáljam. Azt hittem dia filmet nézek ment is vissza a 120 Hz
-
madkiller
őstag
Magsafe töltővel lehet tölteni androidos telefont?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest