- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Feleségemnek XR teloja van, és egy kis furcsaság van, ami nem tudom, hogy a telefon, vagy inkább az otthoni hálózat sara-e, de amikor esténként az anyjával beszélnek Viberen, sokszor van gond a minőséggel. Szétesik a kép, elmegy a hang, lecsatlakozik wifirol, ilyenek. Azért fura, és gyanakszom inkább a telora, mert pl. ha én beszélek anyámmal Google Meet-en, semmi gond nincs a Samsung S21-emmel, ill. emlékeim szerint akkor sem, ha feleségem az én telomrol beszél az ő anyjával. A kérdés az hogy mire érdemes váltani? 14 túl sok pénz. 12 vagy 13 a kérdés? Kisebb boltok is a trv.szerinti 3 év garit adják ugye? Igazából ÁK-n a legolcsóbb megbízható bolt az xre.hu (fel is van tüntetve hogy apple jótállás), 259e / 280e a 2 teló, szóval nem valami hatalmas nagy a kül. árban. Megéri inkább akkor a 13? Hacsak nem rosszabb valamiben, tudom is én, nincs valami ismert hibája...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest