- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sur1G
aktív tag
iOS 10 Public Beta 1. tapasztalatok:
Amennyiben kell használnod a telefont, nem csak posztolgatsz úgy még nem alkalmas napi használatra. Sokszor megakad a főképernyő, nem lehet lapozni, kamera néha nem indul el, telefont sokszor nem lehet felvenni, néha nem lehet feloldani a telefont, meg-megáll jó pár másodpercre, általában akadozik a görgetés úgy kb mindenhol. Aksi szerintem rendben van, reggel 7-kor vettem le a töltőről és kb 1 óra képernyőidővel 70%-on vagyok (pár telefon, sok safari + viber + fc messenger, 10-15 kép készítés, 4G mobilneten) (2 óra 3 perc használatot jelez).
Csiszolnak rajta, szerintem iphone 5S-en teljesen rendben lesz, az iOS 9 gyorsaságát fogja hozni.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest