Hirdetés
Aktív témák
-
nagyúr
válasz runner 125 #5153 üzenetére
Jó, de tapad. Képernyőre ne tegyél, máshova mehet, mert legalább nem lehet megkarcolni, és biztos fogást ad a telefonnak a tapadása miatt.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Ragnar95
félisten
Én bugatti tokot használok, ez egy bőr tok, amiből mindig ki kell venni,de zsebben tökéletesen véd és a kezemben használat közben nem lesz karcos és nem is zavaró így, nem változtat a telefon/iPod kinézetén
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
plus44
veterán
válasz runner 125 #5158 üzenetére
Leginkább semmit. Könnyebben csúszik rajta a kezed, ráadásul bármit raksz rá invertálódnak a színek, bár icevave kollégának van rajta más fólia és neki minden rendben van a színekkel.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
nagyúr
Tehetsz rá, csak ne IS-t.
Én pl. több év IS után váltottam SGP Crystal Clear-re (volt közben pár gagyi, azokat inkább hagyjuk), és tökéletes.plus44: icevave?
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Hi,
Én elég jókat hallottam róla, csak hát azért elkérik ugye az árát.
Itt a hardveraprón Black Dragon kollega árul. Ebay -en 3000Ft., elképzelhető, hogy 4500 -ért adják a vaterán, de nagyon vigyázz, mert rengeteg a copy belőle!
Én nekem gagyi fóliám van elöl, hátul semmi nincs. Fóliát sem azért raktam rá, mert annyira védem a karcoktól, hanem mert sokkal jobb szerintem így a tapintása.
Aztán van mellette egy belebújtatós tokom, és ennyit a védelemről. -
Kashim
őstag
Már csak azért se tegyél, mert undorítóan néz ki. Napokat kell várni mire kijönnek a bugyborékok alóla, ha egyáltalán kijön mind. Besárgul, göröngyös, elrondítja az egészet. Hátuljára mehet, az annyira nem látszik. (bár én oda inkább egy stílusos gelaskint tennék)
Elejére valami nagyon víztiszta sík cuccot tegyél (ami nem cseszi el a színeket), gondolom csavarhúzóval az életbe nem ugrasz neki, hajszálkarcok ellen meg bármi megvédi.
Lehet hogy röhejesen fog hangzani, de egy párszáz forintos fólia szebben mutat, gyakorlatilag észre sem venni hogy ott van és még mindig sokkal jobban kijössz, ha havonta párszáz forintért lecseréled, minthogy megveszed a IS-t 5-8 ezerért, aztán a végén úgy rohad le a telefonról, de azért se akarod lecserélni mert drága volt.
Persze ha valaki olyan igénytelen, hogy kulcscsomó mellett hurcolássza a drága telefonját, vagy dörzspapírral törölgeti, akkor vegyen IS-t aztán tapsikoljon hogy mennyi mindent kibír, egyébként tök felesleges. Leejtés ellen meg úgysem véd. Ha sarkára esik ugyanúgy berepedhet az egész.[ Szerkesztve ]
-
fazr
senior tag
válasz runner 125 #5315 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz runner 125 #5414 üzenetére
Valakinek működik, másnak meg nem. Zsákba-macska ahogy az ára is mutatja.
-
plus44
veterán
Kicsivel drágábban már van original apple is.
-
nagyúr
Nekem volt már olyan, és teljesen jó! Annyira, hogy kétszer örülsz neki! Egyszer amikor végre bele tudod tenni, meg egyszer amikor végre ki tudod szedni a telefont (annyira szorul).
-
máyköl
veterán
Múltkor 3000 -ért volt fent eredeti. Szerintem megéri azt a pluszt kifizetni.
-
manchester85
veterán
válasz runner 125 #5507 üzenetére
"Ne tessék nagyon kiröhögni, de még kezdő szifonos vagyok."
Azért ezzel vitatkoznék, nekem úgy rémlik, hogy már legalább 1,5 éve is szifonod volt. (Ezt nem a kérdéseddel kapcsolatosan degradáló értelemben írtam, csak ez a "kezdő szifonos" furán hangzik tőled, még ha közben más platformon is jártál )
Egyébként a kérdésedre nem tudom sajnos a választ, bár nem is tapasztaltam a jelenséget, vagyis mostanában biztos nem.
i6 Silver
-
Otisz
őstag
válasz runner 125 #5511 üzenetére
Itt is vannak néha megmagyarázhatatlannak tűnő dolgok de azért kevesebb mint más rendszeren
(OO[IIII][IIII]OO)
-
eszgé100
őstag
válasz runner 125 #5515 üzenetére
Beszélgetésre jó a headset, de sajnos nekünk abszolút nem jó zenehallgatásra mert mindig kiesik a fulunkbol és a melyhangok is "megszoknek" belőle. Ez ugyan nem headset hibája hanem hogy ilyen hülye fülünk van ezert zenére jobban megfelelne egy "agybadugós" változat
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
Gaabor80
aktív tag
válasz runner 125 #5515 üzenetére
Telefonálás közbeni hangminőség érdekel. Zenét nem hallgatok telón...
-
megema
őstag
válasz runner 125 #5581 üzenetére
Szia!
-
plus44
veterán
válasz runner 125 #5581 üzenetére
UnlockME és képzeld hozzá a kocsikat.
Fortissimus: énis imádom!
[ Szerkesztve ]
-
Everman
addikt
válasz runner 125 #5667 üzenetére
"bevittem a T-be, 5 napon belül kaptam egy újat."
No az, amit újnak gondoltál, az a felújított.
Gyakorlatilag nincs jelentősége, mert olyan, mint az új. -
manchester85
veterán
válasz runner 125 #5670 üzenetére
Azért vmit csak változtat. Hiszen lehet, hogy agyonhasznált alkatrészekből gányolták össze a telót, és lehet, hogy garancia után is használni szeretné az ember még a telefonját... Bár szerintem, ha közel a garancia lejártakor hibásodik meg a teló, akkor 1 év újrainduló garival a refurbished is jó vétel, mert így már közel 2 évig használhatsz egy modellt garival, ami közelít a váltáshoz is. Tényleg kicsi az esélye, hogy váltás előtt fossa össze magát. De pl. ha az 1 hetes vadiúj telómat kellene egy refurb-re cserélnem, azt nem biztos, hogy díjaznám. Ahogy azt se, hogy a Starkingnál a független telóra nem indul újra a gari, cserébe kapnék egy összetákolt szart, amin nagyobb eséllyel megy gallyra valami, annak se örülnék. Szóval azért annyira nem mind1, szerintem. De pl. egy szolgáltatófüggő, 7-8 hónapos telót újrainduló garival refurb-re cserélni, az rendben van, csak nem mindenki jár így, vagy van ebben a helyzetben.
pite4: Ezt mondd meg nekik is, ezzel szerintem jó eséllyel ki tudod forszírozni, hogy iPhone-t adjanak cseretelefonnak is. Illetve vannak microsim átalakítok, szerintem a szolgáltató is tud adni neked, de ha minden kötél szakad, akkor vegyél egyet itt hardverapron vagy a speedshopban pl.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
kriszpowa
tag
válasz runner 125 #5678 üzenetére
Köszönöm...még egyelőre azon is gondolkodom, hogy bevigyem e...mert tartok a refurbished készülékektől :S
-
manchester85
veterán
válasz runner 125 #5680 üzenetére
"De, szerintem ez akkor lenne csak inkorrekt, ha nem indulna újra az 1év gar."
Pontosan ez a helyzet a független készülékeknél itthon, amit a Starking "szervizel".
i6 Silver
-
kriszpowa
tag
válasz runner 125 #5680 üzenetére
Jogos, csak én úgy vagyok az elektronikai cikkekkel, hogy ami egyszer már elromlott, ill. cserélve lett benne valami, azzal előbb-utóbb megint baj lesz...
-
manchester85
veterán
válasz runner 125 #5685 üzenetére
"Az Apple refurbished opciója szerintem még mindig a legfelhasználóbarátabb.
Ahogy írtam már; a 3GS-t csont új házban kaptam meg fóliázva, ezért is hittem, h új készüléket kaptam. Ilyet a többi gyártó nem csinál."Te valamit félreértelmezel. Európában a legtöbb országban nincs Apple szerviz. A Starking szerint egész Európában nincs hardveres szervizelés, de ezt megerősíteni nem tudom, mert hordtak már össze annyi valótlan marhaságot, hogy a szavuk teljességgel hiteltelen a szememben.
Az USA-ban ha elromlik az iPhone-od, besétálsz egy Apple Store-ba, és odamész a Genius Barhoz. Előtte természetesen időpontot kérsz, és ha tehetik, ott helyben javítják a készüléket, vagy visszamész a megbeszélt időpontra, és átveszed a szifonodat. Ha már nem garanciális, akkor 200$ a szervizelés, még ha a némító pöcök tört le, akkor is. Bár azt nem tudom, hogy ezt mennyire veszik szigorúan, nyilván, ha önhibán kívüli a dolog, akkor lehet egyezkedni, de elvileg bármilyen javítás egységesen 200$. Ha meg garancián belül vagy, evidens, hogy ingyenes, a javított alkatrészre pedig újabb 3 hónap garit kapsz.
Azért kapunk mi "új" készüléket, mert Magyarországon nincs Apple szerviz. Magyarán van egy rakás refurb készüléke az Apple-nek, és egyet eljuttatnak hozzád, mert ha egyenként, személyre szólóan javítanák a készülékeket, felküldve az USA-ba, visszaküldve ide, az borzasztóan lelassítaná a folyamatot.
A készülékre pedig azért indul újra a garancia, mert ez magyar fogyasztóvédelmi előírás, hogy készülékcseréhez újrainduló garancia jár. Ehhez az égvilágon semmi köze az Apple-nek. Az USA-ban bemész, megmondod, hogy reped a hátlap, és tesznek rá egy új hátlapot. Semmilyen extra garanciát nem kapsz, csak a javított alkatrészre még 3 hónapot. Ugyanúgy javít az Apple, mint a Nokia, csak Apple szerviz nincs Magyarországon, ilyen egyszerű a történet. Tehát amit írsz, az teljességgel valótlan és félrevezető megállapítás, de már korábban is leírtam, hogy pl. a Starking nem indítja újra a garanciát, ennek semmi köze az Applehöz. Magyarul, ha gyári független telód van, akkor annak az életben nem indul újra a garija, ha meghal az egész magától, akkor se. Ha lenne Magyarországon hivatalos Apple szerviz, itt is csak javítanák a hibás alkatrészt, újrainduló gari nélkül.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
-
Kvazár
őstag
válasz runner 125 #5755 üzenetére
Thx! Az egyik ismerősöm tud egy eladó, és az igényeimnek megfelelőt 70 körüli áron, ami azért a gyanúsan olcsó kategóriába tartozik.
Mik azok a főbb pontok, amiket mindenféleképpen érdemes megnézni rajta vásárlás előtt?
Esetleg gyerekbetegségek, vagy az eredetiségének az ellenőrzéséhez volna valami tipped, tanácsod?
Nem akarom, hogy marha drágán rámsózzanak egy kínai vackot.Eladó cuccaim: -
-
megema
őstag
válasz runner 125 #5952 üzenetére
Szia!
Mert ennyi a korlát. Ha van JB-ed, akkor Cydiából leszedheted az Infinifolders-t. Ez megszünteti a korlátot.
-
Kommy
veterán
válasz runner 125 #5952 üzenetére
Mert 12-t lehet belerakni mivel a képernyőre is csak 16 fér így mivel 1 sor mindig látszik belől így logikusan 4-el kevesebbet lehet belerakni
-
Gubro
senior tag
válasz runner 125 #5955 üzenetére
Nem, es ez az otosben (legalabbis a betakban biztosan) sem valtozik.
-
törölt tag
válasz runner 125 #6161 üzenetére
Nyilván nem azt mondtam én sem, hogy mindig annyi lesz az ára amennyi, hanem azt, hogy az új megjelenésével nem fog drasztikusan csökkenni. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz runner 125 #6185 üzenetére
Ez igaz. Azért én sem ezt az iPhone -t venném meg, ha most vennék. De pl. amit superman hirdet, az már elég korrektnek tűnik.
"Szerinted visszaadja a pénzed?" Mikor vettem tőle egy iPhone -t, volt vele egy apró gond, de tényleg lényegtelen volt, és egyből mondta, hogy ha kell, házhoz jön, és visszafizeti a pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
jilian
addikt
válasz runner 125 #6190 üzenetére
"PH rang" szerintem se mérvadó...én is adtam már el jó cuccokat , jó áron mégsem kaptam red punkt-ot.
kb, két hete tudtam meg én is, h van ilyen is..pfffde most tegyük fel, megvenném...és mi van ha tényleg letiltja a "T" mert az illető beintett....
kuka lenne a 100 rongyom? Ku*vára nem lenne nekem ehhez időm, h futkossak a telcsim után...vadászcsiga
a 160-hoz a 95 sztem nem lenne bukta, ha tényleg tutkó lenne a teló[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz runner 125 #6192 üzenetére
Na akkor PH megbízhatóság alapján Jilian-nak üzenem hogy a belinkelt iphone feladójának 43 apróhirdetéséből 0 ember adott valamilyen értékelést. Ez annyit jelent hogy a biznisz nem túl biztonságos. Nekem legalábbis ez jött le.
Jilian
Most magadat nyugtatod? Lehet hogy tuti az üzlet szerintem vedd meg![ Szerkesztve ]
-
jilian
addikt
válasz runner 125 #6204 üzenetére
-
máyköl
veterán
válasz runner 125 #6554 üzenetére
Mármint úgy gondolod, hogy ha nem sokat változik, akkor csak minimálisan esik, vagy tartja az árát?
Sokan sok mindent mondanak, én már nem hiszek senkinek. Nem tudhat senki semmit, csak aki ott dolgozik, és ott bezony nagyon szigorúan bizalmas téma ez, azonnal távozik, aki valamit elpletykál. Ezt csakis az Apple tudja, és nem is fogja tudni senki biztosra rajta kívül addig, amíg be nem jelentik. Találgatások lehetnek, de szvsz nincs sok értelme. -
máyköl
veterán
válasz runner 125 #6556 üzenetére
Egyetértek. Ha nem hoz sok újítást az I5, vagy bárhogyan is fogják nevezni, nem fog borzalmasan nagyot esni az I4 ára.
Te raktad OFF -ba, nem én.
[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
-
CragON
aktív tag
válasz runner 125 #6907 üzenetére
Milyen az a keret matrica?
-
CragON
aktív tag
válasz runner 125 #6913 üzenetére
Gondolom azért nem akarod, hogy feltűnő legyen nehogy kikapják a kezedből...
-
addikt
válasz runner 125 #6981 üzenetére
Ilyen nekem is van/volt mióta nyomtam egy restort és a cydiás ( Megvásárolt ) állókat amiket nem használtam nem tettem föl, azóta mintha megszűnt volna.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
máyköl
veterán
válasz runner 125 #6981 üzenetére
Dettó, elég kellemetlen.
Reggel beléptem ide, és mikor beléptem, nem tűnt el a billentyűzet, hiába nyomkodtam a kész gombot. Majd mikor bezártam multitaskingba, jó lett. Majd írni szerettem volna egy privátot, és nem jött elő a billentyűzet, majd ismét mikor bezártam multitaskingba, utána javult meg.
4.3.3 JB
Lehetséges, hogy a JB miatt van? -
bbrain
tag
válasz runner 125 #7072 üzenetére
Nekem se megy a sync rendesen, outlook 2007-el sem
Tudtok valami gyógyírt?Everything you read on the internet is true - Albert Einstein
-
plus44
veterán
válasz runner 125 #7072 üzenetére
Nem tudom mi lehet a baj, de azért megpróbálhatjuk: Itunes megnyit, teló rádug (lefut ugye a backup), bepipálod a manually manage songs and videos lehetőséget a summary fülön, majd átmész a musicra, bepipálod, hogy sync music (feldobja, hogy akarod-e, leokézod), aztán kiválasztod hogy melyik albumokat akarod felrakni, eléjük berakod a pipát, majd ha kész akkor a jobb alsó sarokba katt az apply-ra. lefut a sync és elvileg kész. Ha ezek után sem jó, akkor tedd újra esetleg az Itunes-t. Amúgy a legfrissebb van fent?
-
Kommy
veterán
válasz runner 125 #7077 üzenetére
10.4 a legújabb
-
plus44
veterán
válasz runner 125 #7077 üzenetére
Kompatibilitási problémák esetleg felléphetnek, szóval Itunes-Help-Check For Update és ha lefutott, próbáld meg ugyanezt így is, hátha.
-
manchester85
veterán
válasz runner 125 #7264 üzenetére
Remélem kamu, mármint hogy nem így fog kinézni, mert ez elég pocsék.
FuckeR19 +1
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
FuckeR19
senior tag
Hát ez undoríííító
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
Totheground
addikt
Úgy néz ki, mint valami 5000 forintos kínai gagyi. Mekkora az a kijelző? 2,8? 3?
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Totheground
addikt
válasz runner 125 #7269 üzenetére
"...de ilyen lesz..."
Épp ezaz, NE legyen ilyan.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
keIdor
titán
Azt a mindenit. Ha ilyen lesz, akkor felejtos.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
FuckeR19
senior tag
válasz runner 125 #7279 üzenetére
azt sem hogy előfizus-e a teló vagy részletre vásárolt?
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest