- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tomb Raider Remastered I-III
- Miért van szükségem négy darab Elektromos rollerre?
- Samsung SCX-4200 papírfelszedő henger csere
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac
Ármester
válasz Zsolt,72 #40865 üzenetére
Annyit tennék hozzá, hátha valaki más is úgy járt mint én, hogy amikor új típusú személyit kapott valaki, akkor adtak hozzá egy papírt, amivel ezt el lehet online intézni. Ha valaki elhagyta a papírt, mert akkor nem tűnt fontosnak, és nem csinálta meg a regisztrációt, nyugodtan menjen be egy kormányablakba, és pár perc alatt le lehet tudni a dolgot. Elméletileg soron kívüli ügyintézés van, gyakorlatilag meg én TB-t intéztem, és a végén kérdeztem a hölgyet, hogy meg tudjuk-e ezt csinálni, vagy kérjek rá egy sorszámot a gépből. Jó fej volt, nem kellett külön, és utána már működött a DÁP.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Nintendo Switch
- Házimozi belépő szinten
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Külpolitika
- Elite csúcstáblával készül a Xiaomi
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung watch 7 44mm ezüst színű (5 napos) okosóra eladó
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD