Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nilrem
aktív tag
Syonology DS Get app már egy ideje nem elérhető app storeban. Hogy lett lementeni az IPA filet, ha netán lesz egy újabb IOS eszköz, hogy arra is rátegyem? Alternatíva van másik appal?
-
nilrem
aktív tag
Tudtok olyan IOS appot ami NAS-on külön tárolt feliratot és videot képes kezelni?
-
nilrem
aktív tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
-
nilrem
aktív tag
Most teljesen jó, és nem csináltam semmit. Megnyugtató, hogy nem voltam (vagyok) egyedül ezzel e jelenséggel. Témába vágó legyen: ipad mini 2-re érdemes 9.2.1 ios felrakni 8.4-ről?
-
nilrem
aktív tag
Ipad Mini 2 IOS 8.4 alatt péntek óta csak az index.hu borzasztó lassú Safari-val. Minden más patentül megy.
Töröltem a cookiet + cachet; újraindítottam, de helyzet változatlan. Most az index cseszett el valamit vagy nálam lehet a galiba? Valami hasonló volt másnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest