Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Gurulunk, WAZE?!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nilrem
aktív tag
Syonology DS Get app már egy ideje nem elérhető app storeban. Hogy lett lementeni az IPA filet, ha netán lesz egy újabb IOS eszköz, hogy arra is rátegyem? Alternatíva van másik appal?
-
nilrem
aktív tag
Tudtok olyan IOS appot ami NAS-on külön tárolt feliratot és videot képes kezelni?
-
nilrem
aktív tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
-
nilrem
aktív tag
Most teljesen jó, és nem csináltam semmit. Megnyugtató, hogy nem voltam (vagyok) egyedül ezzel e jelenséggel. Témába vágó legyen: ipad mini 2-re érdemes 9.2.1 ios felrakni 8.4-ről?
-
nilrem
aktív tag
Ipad Mini 2 IOS 8.4 alatt péntek óta csak az index.hu borzasztó lassú Safari-val. Minden más patentül megy.
Töröltem a cookiet + cachet; újraindítottam, de helyzet változatlan. Most az index cseszett el valamit vagy nálam lehet a galiba? Valami hasonló volt másnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Crimson Desert
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- 27% - LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest