Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
meili
tag
A link nálam nem működik, de sejtem, hogy melyikre gondolsz, én is ezt néztem szerintem, viszont magyar kiosztást sehol nem találtam.
Esetleg van olyan teljes értékű, nagyobb billentyűzet, amin van touchpad is? Legfeljebb csak itthon használja, nem viszi magával a suliba.
Ilyesmire gondolok, de szerintem ez nem csatlakoztatható iPadhez. -
meili
tag
Sziasztok!
Épp venni akartunk a feleségemnek egy Macbook Airt, mert az aktuális laptopja kezdi feladni a szolgálatot, de most kezdett egy egyetemet, és kiderült, hogy szükésge lesz egy tabletre (is), mivel úgy néz ki, hogy heti rendszerességgel több órán van számonkérés, aminek az elején egy QR kódot kell leolvasni a tábláról, és kitölteni egy online tesztet. Nem értem, hogy mi értelme van, de telefont nem engednek hozzá használni, viszont tabletet igen. Az évfolyamtársak többsége iPadet használ, továbbá ezt használják arra is, hogy az előre kiadott diasorra kézzel jegyzeteljenek. Marhára örülök, hogy modernizálódik a felsőoktatás 10+ évvel ezelőtthöz képest. A lényeg, hogy kinéztünk egy iPad Air 5th gent, illetve ehhez az Apple Pencil 2-t. A kérdésem, hogy ha veszünk hozzá egy billentyűzetet, akkor az iPad ki tudja váltani a laptopot, vagy nem ússzuk meg, hogy külön kelljen venni azt is?
A ~150.000 Ft-os Magic Keyboardon kívül van esetleg olyan alternatíva, ami tokként teljesen körbe védi az iPadet, illetve teljes értékű magyar billentyűzettel rendelkezik, és még touch padje is van? Találtam ezt az Epico billentyűzetet, a képeken itt pont nem a magyar kiosztás van, de máshol azt olvastam, hogy magyar kiosztás esetén sincs 'í' betű.
Esetleg egy teljesen különálló, nem tokba építhető, jó minőségű touch pades billentyűzetet tudtok ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gyúrósok ide!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Apple asztali gépek
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest