Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bkrisz9
őstag
2019-es 4TB portos pro, a Touch Bar jobb széle az ujjlenyomat olvasó mellett villog amikor tétlenség miatt kikapcsol. Használat közben semmi gondja ezért nem gondolnám hw hibának. Találkozott már valaki ilyesmivel? Neten nem igazán találtam infot, de persze lehet rossz helyen kerestem. Esetleg arra van valakinek megoldása, hogy a Touch Bar folyamatosan bekapcsolva maradjon (lehetőleg úgy, hogy nem a funkcióbillentyűk hanem a Control Strip legyen rajta)?
-
Bkrisz9
őstag
válasz
lockdown90
üzenetére
jogos
-
Bkrisz9
őstag
válasz
lockdown90
üzenetére
Nagyjából ezt gondoltam én is alap felállásnak. Esetleg aki használ pencilt, van különbség a toll érzékenységében, használhatóságában az ipad 9-10. és az air 10. generációja között?
-
Bkrisz9
őstag
Sziasztok!
Egy kedves barátom tetoválónak készül (készül, tehát még nem az ultra profi szint az elvárás, de azért vannak elég bonyolultnak tűnő rajzai). Szeretne rajzokat digitálisan is készíteni és szerkeszteni, ehhez keres eszközt. Ezek alapján gondolom valami tollas megoldás lenne a megfelelő. A kérdésem az lenne, hogy melyik a legolcsóbb ipad+toll kombó ami megfelelhet? Érdekelne az új és a használt verzió is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest