Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
+Techno+
tag
Értem végül ma vettem egy ezcap328 QUADA Live Switch-et (ez 4 HDMI jelet is fogad )és ez lesz OBS-el marad akkor a MacBook pro variáció azért örültem volna ha van erre applikáció vagy valami OBS alternatíva. Mindenesetre egy kamerához az általad írt programot is kipróbálom.
Köszönöm a válaszokat.
-
+Techno+
tag
Sziasztok!
Kissé kacifántos lesz a kérdésem de hátha valaki megtudja válaszolni.
iPad Pro 6th gen. (2022)-em van.
Szóval szeretnék videót rögzíteni a következőképpen. Adott egy MILC Sony ZVE10 és ezt illetve egy GoPro 11-et (van media mod kiegészítőm) akarok összekötni az iPad-el. Van olyan applikáció ami tud kezelni két videójelet? És felvenni? Kb mint az obs (stremelni nem akarom) úgy képzeltem hogy a két HDMI jelet egy JVA06 - kártyába továbbítom és ezután type C vel vinném tovább vagy HDMI -to-type C kábelel gondolom függ hogy a kártya kimenete milyen. Na de iPad en mivel rögzítem a két kamera jelét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest