- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oscar
tag
Sziasztok!
Most váltok iPad Pro 2017-ről 11 colos Ipad Pro-ra, Magic Keyboarddal együtt.
A kérdésem az lenne, hogy ki milyen védelmet ajánl erre a kombóra? Mert, a kihajtható védőtokokat el lehet felejteni, melyeket eddig preferáltam. Üveget vagy fóliát a képernyőre milyet éremes rátenni? Van olyan fólia a hátlapra, mely kompatibilis a billenytűzetes tokkal, mert néha kézben is használnám? Tollra nincs szükségem, így az nem annyira fontos, hogy "benne legyen" a védelemben. Minden tippet megköszönök! -
Oscar
tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Oké. 100K+ csere kizárva sajnos... (mondjuk kíváncsiságból lehet rákérdezek, hogy mennyi)
Olyan hozzáértő szerviz létezik esetleg, ahol egy jack dugót esetleg meg tudnak javítani?
Köszi... -
Oscar
tag
Sziasztok,
Nekem két problémám van 10,5 iPad Prómmal: az egyik, hogy megjelent egy fehér folt a képernyőn, a másik, hogy a jack dugó kontakt hibás lett. Nincs extra használat lat...
Már nem garis (év mivel cégre vettem a szavatosság sem él). Az előbbit tolerálom, az utóbbi idegesítő, így javíttatnám. Pesten hová érdemes vinni? Nagyon köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Samsung Galaxy A20e / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest