Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
geri665
csendes tag
Sziasztok,
Feleségemnek szeretnék vásárolni, csak azt nem tudom mit
Ebben kérném segítségeteket.
Alapvetően egy laptopot szeretnénk helyettesíteni. Ezt internetezni, nagyon alapvető excel/word (kb 1-2 lista vezetése), illetve cewe meg canva szoftverekben fotóalbumokat gyárt évente 1-2-t. Másra nem volt használva. Ennek meguntuk a méretét, a kábeleket, szekrényből elővenni..(tudom lusták vagyunk
) és egyik haveromnál láttam egy Ipadet, billentyűvel, hogy milyen kis kompakt könnyen elrakható vékony cucc, megtetszett és elkezdtem egy ilyenen agyalni.1.: Itt jön az a kérdés, hogy erre a felhasználásra tudom-e használni az Ipadet, lehet-e ezeket a fotós szoftvereket rá rakni?
2.: Továbbá külső SSD-t tudok hozzá csatlakoztatni, képek visszanézegetésére, meg Iphoneról Ipaden keresztül SSD-re menteni képeket?
3.: Ha ezeket mindet tudom Ipaddel is, akkor milyenre érdemes beruházni? Valamelyik új modellt szeretném, elég a sima, vagy az Air, esetleg a Pro? Mekkora tárhellyel érdemes, illetve érdemes többet költeni, hogy cellular legyen?
4.: Másik opció, ha mégsem Ipad akkor Macbook lesz. Ezért kérdezném, hogy mi az amit Macbookkal tudok csinálni, míg Ipaddel nem ill. fordítva?Bocsi az amatőr kérdésekért, de nem vagyok egyáltalán jártas ezekben.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó Honor 70 8/128GB / 12 hó jótállás
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ebben kérném segítségeteket.