Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tl-x
őstag
-
Süvi
őstag
válasz BennyRay #29037 üzenetére
Világítós billentyűzeteket is tud magyarítani, a kollégámnak teljesen jól meg lett csinálva.
(A referencia oldalt néztem még Surface bill. is van, pedig annak is speckó a felülete) -
Sanraith
aktív tag
válasz BennyRay #29055 üzenetére
Köszi a válaszokat! Az iPad Air (2019) / Tab S6 (esetleg sima iPad / S6 lite) kategóriájában nézelődtem. Inkább kellene szórakoztató rendszernek, mint noti pótléknak. Billentyűzet-egér sose lenne rácsatlakoztatva, de a tollnak néha hasznát venném ábrákhoz, firkákhoz. Közben eszembe jutott 1 app a saját kérdésemre: az Adobe CC előfizummal alkalmanként tudnám használni a Photoshop iPad verzióját, ami androidra nincsen. Ezt leszámítva nem valószínű, hogy bevásárolnék a profi appokból.
Azt hiszem megnézek még 50 összehasonlító videót, aztán alszok rá egyet... -
tl-x
őstag
válasz BennyRay #29085 üzenetére
Srácok ez nagyon gyorsan megérkezett. Tegnap reggel rendeltem az apple.hu-ról a logitech combo touch billentyűzetet. Most szólt a feleségem, hogy át is vette. DHL expresszel érkezett külföldről. Este jutok hozzá akkor tudok róla írni. Addig meg mint egy gyerek várom, hogy megkapjam.
[ Szerkesztve ]
-
tl-x
őstag
válasz BennyRay #29113 üzenetére
Na már arról írok. Minden billentyű ugyanott van rajta. Bal felső sarokban a nulla alul a “y” mellett a hosszú í. Üveg fólia egyelőre úgy látom elfér a keret mellett. A hátsó kitámasztó elég stabil ahogy a mágnes is. Van pár negatív dolog is: nagyon nehéz lesz tőle az iPad, szokni kell. Ha táblagép módba akarom használni akkor le kell venni a billentyűzetet. Egérhez mit kell a beállításokban állítani? Mert most is megy de úgy tudom az assistiv touchot be kell kapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest