- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
Majd írok privát ha ugy van és még valami nem lesz érthető
köszi 
Hétfőn megjön a iPad air2 és ha nem küldöm vissza akkor össze dobom ezt is

Elvileg akkor csak a rezgés van ami minden air2-nél van azt meg ennyi megkel szokni cserébe
Mondjuk vicc ,hogy ennyi pénzért és van valami bug de még mindig jobb mint egy samu vagy hasonló tab
A rezgés meg lehet nem is fog érinteni engem mert játszani ritkán szoktam ahol előjöhet inkább kép szerkesztés stb böngészés meg fb. email stb amire kell.Tokot milyet javasoltok mert a billentyűzet féle nem játszik közbe kitaláltam mert ágyba fotelba ölbe vagy kocsiba stb nem lesz kényelmes asztalnál meg ott a mac akkor.
Smart féle tok vélemény?
Csak mert gyárít vettem iPad4-hez de a tok müanyag hátulja 1 hét múlva olyan gusztustalan karcos volt, hogy azt nem hittem el...
Valami aminek szilikon a hátulja és előle meg még védi valami? Vagy ez meg besárgul mint telefonnál?
Fólia kérdés? Karcolódik nagyon ha van elől tok rajta vagy inkább ajánlott mindenképp üvegfólia vagy sima?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Eladó iPad 2025 (A16) Wi-fi ezüst 128GB
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- LoopApple iPad 8 (2020) 10.2 128GB 91% akku + utángyártott érintőceruza
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
köszi