- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Bocsánat a késlekedésért, munkám miatt csak most van időm megosztani a tapasztalataim.
Szóval adott egy iPad 2 32gb 3G, iOS 8.2.1 -el rajta.
Teljesen clean install volt, zéró bakup használat. Manuálisan feltettem úgy maximum 10db alkalmazást, kikapcsoltam a spotlight kereséseket, a háttérkép mozgását, és egy csomó notifikációt.
Nos nyílván még is röcög picit, de véleményem szerint határon belül van. Azért egy bugreport ment az Apple felé, hátha hajlandóságot mutatnak valamely szinten az optimalizációra. Remény hal meg...A lassulás főleg az alkalmazások megnyitásának idejében jön ki észrevehetően. A többi animáció rendben van szerintem.
Én azt mondom, hogy mezei iPad User-nek, mint amilyen én is vagyok megfelelő lehet. A felbontás méretét nem kifogásolom, inkább a fizikális méreteivel adódnak gondjaim néha úgy érzem.
Egyszóval nagy, de inkább a súlya zavaró sajnos. Kézben tartva némely esetben zavaró tud lenni.
Nagyon sok munkám volt ezzel a készülékkel. Aksit is cseréltem benne, így elmondhatom, hogy az aksi ideje kíváló szerencsére.
iOS 6.0 volt elötte rajta, és részben bánom a restore-t, mert lassabb lett az eszköz, viszont másfelől szükséges lépés volt tartani a "lépést".
-
czanga
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Tervben volt, szoval mindenkeppen!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Eredeti játékok OFF topik
- Hivatalos: jön PC-re a Death Stranding 2, és nem is kell sokat várni
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós kamerák
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Eladó iPad 2025 (A16) Wi-fi ezüst 128GB
- Lenovo Tab Plus TB351FU Új, bontatlan 8/256GB Luna Grey
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyszóval nagy, de inkább a súlya zavaró sajnos. Kézben tartva némely esetben zavaró tud lenni.