Hirdetés
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
NomAd_82
üzenetére
Szia! Én egy samsung külső ssd-t használok hozzá. Megjelenik a files appban az eszközök között. Lumafusion-ben lehet rá közvetlenül dolgozni.
Pár hónapja nem használtam már, úgyhogy lehet hogy az új ios frissítések javítottak ezen, de egyébként hagy némi kívánnivalót a külső meghajtó kezelése. Van, hogy egyszerűen elveszett, amit oda másoltam, van, hogy felcsatolod, lecsatolod és utána nem lehet újra felcsatolni (pl. ha ezzel mozgatsz adatot két eszköz között, vagy ugyanazt az adatállományt, videót használod két eszközön). Se formázni, se particionálni nem lehet ipad-en, ehhez kell egy számítógép. Én ilyen kiegészítő ideiglenes munkatárolónak használom, de fontos adatot, adattárolást nem bíznék rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Assetto Corsa EVO
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest