Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
válasz
Carasc0
üzenetére
Nekem semmi szükségem nem volt váltani iPad Air 4-ről Air 5-re, vagy bármi más iPadre, illetve a Beats fülesemet sem kellett lecserélni Airpods Pro 2-re. Viszont ha hosszú távon gondolkodok, akkor megérte, főleg ilyen konstrukcióban. Az asszonynak (megkapta az Air4-em) és nekem is (Air 5) letudtuk hosszú évekre az iPad kérdést, mindkettőnknek van egy jó fülese amit gyakran használ munkához illetve kényelmi faktor. Ha jövőre akarnám letudni az iPad kérdést akkor valószínű többe fájna, mint most. Miután eladjuk a most számunkra már nem használatos kütyüket a végeredmény elég hízelgő lesz. Ettől a héttől vagy például jövőre sokkal jobban fájna anyagilag, ha ugyanezeket az eszközöket használnánk.
De persze az igaz valahol, hogy ez luxus lépés volt, mert én elvoltam az Air 4-el és a Beats fülessel, a feleségem meg elvolt az iPad 6-tal.
-
Alex91
félisten
válasz
Carasc0
üzenetére
A jelenlegi helyzetben ez is egy strategia. Megvetted az iPadet 135k-ert és eladod kesobb bontatlanul tobbert. Lehet, hogy a penzed jobban tartja igy az erteket, mint a bankban... Arrol nem is beszelve, ha esetleg kesobb megis kell neked, es nem akarod/tudod az akkori arat kifizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest