Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz
bostone
üzenetére
Szerintem se nagy szám. Nem mondom, hogy nem kellemesebb, de nem zavar, ha fél nap iPad Prozás után leülök a 30 ezres LG monitorok elé (képfrissítés szempontjából, a színeknek azért örülnék
), vagy ha elkezdem használni a 13 Minit. Pedig nagyrészt görgetek és rajzolok rajta, azt hallottam, hogy ezek közben szokás elcsöppenni a ProMotiontől, én meglennék nélküle.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), vagy ha elkezdem használni a 13 Minit. Pedig nagyrészt görgetek és rajzolok rajta, azt hallottam, hogy ezek közben szokás elcsöppenni a ProMotiontől, én meglennék nélküle.