- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt_71
csendes tag
válasz
mohbalu
üzenetére
Szia,
Köszönöm. Én kb. 1,5 hete adtam le előrendelést. Neked is előrendelés vagy sikerült kosárba rakni? Mert volt pár pillanat , amikor készletet jelzett , illetve e-mailt is kaptam többször (mert feliratkoztam készlet értesítésre) , hogy van készleten. Amikor viszont rákattintottam e-mailben a linkre amit 1 perce kaptam hol engedte kosárba tenni hol nem. Szóval vagy nem volt készlet vagy nagyon minimális. Én írtam nekik e-mailt mással kapcsolatban , de nem válaszoltak 1 hete. Előrendeléssel kapcsolatban nem akartam őket cseszegetni , mert gondoltam nem látják ők sem előre. Ezért kérdeztem mik a tapasztalatok. Köszönöm mégegyszer a segítséged. Így nagyjából már be tudom lőni , hogy jó esetben mennyit kell rá várni
A 1,5 hónap sem olyan rossz , mint PlayStation 5-nél anno fél év/évet kellett várni
Remélem itt az előrendelést nem úgy kezelik , hogy ha érkezik be pár darab akkor boltban vagy webshopban a gyors emberek elviszik az előrendelősök elől
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A 1,5 hónap sem olyan rossz , mint PlayStation 5-nél anno fél év/évet kellett várni
Remélem itt az előrendelést nem úgy kezelik , hogy ha érkezik be pár darab akkor boltban vagy webshopban a gyors emberek elviszik az előrendelősök elől