Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godfather
aktív tag
válasz
Sterilzona
üzenetére
Eleg regi darab mar a mini4. Amugy alap dolgokra eleg meg, de tenyleg lassu. En most csereltem le egy mini6-ra. Ha mondjuk nem 16 gigaval van, hanem 32 vagy 64, akkor 70€-ert akar jo vetel is lehet, ha az akksija meg birja. A regit baratnomnek adtam, filmezesre, netezesre, meg facebookra eleg. Igazabol a 16 giga ram a hatalmas korlat mar ennel a mininel, mert a rendszer a nagyreszet felemeszti mar.
-
Bzs77
tag
válasz
Sterilzona
üzenetére
Szia. Én pár napja vettem egyet magamnak. Picit röcögös , de nekem elég amit tud. Tök jól néz ki a fém ház,hangszórók jól szólnak,játékok futnak rajta. Az occó kínai tableteknél biztos jobb,de lehet egy mini 5-el jobban járnál hosszútávon.
-
Alex91
félisten
válasz
Sterilzona
üzenetére
Ezt mar nem vennem… Mini 5, illetve iPad 7,8, esetleg Air 2, de ez mar nem sokaig lesz hasznalhato. (De valoszinuleg meg mindig jobb, mint az ugyanannyiba kerulo uj Androidos tablet.)
Új hozzászólás Aktív témák
- reMarkable 2
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest