- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz Maxxy10 #36077 üzenetére
Én nem értek a kijelzőkhöz nagyon, de úgy látom hogy a panel egyik oldala lassabb mint a másik. Ha nekem kéne megoldanom a szitut, akkor a gyorsabb felét hozzálőném a lassabbhoz, es máris meg van oldva a probléma. De lehet hogy full hülyeséget írok.
Persze, hogy ne lenne! Sőt szerintem az apple termékek nagyobb hányadára van/volt visszahívás.Emlékszem volt 12” es macbookom amint gari után még 4x szervizelt a gyártó mindegyik kört visszahívásban, mert elsőre egyik issue-t sem sikerült megoldani. 2x bill-t és 2x kijelzőt. Konkrétan amikor eladtam a gépet, vacsi új volt majdnem.
Sőt ha jobban belegondolok majd minden macbookomat kellett szervizbe hordanom. 2012 től 2019 ig majdnem az összes gép járt már nálam, azt tudom megmondani melyiket nem kellett szervizbe vinni:
2012 15” retina, 2013 13” retina, 2017 13” Air, 2019 16”, valamint a mostani 11” es airem sem járt gyári szervizben visszahívás miatt. Pedig itt is volt recall a ledöglő SSD-k miatt, csak hamarabb kapott a gyári SSD nél nagyobb tárolót minthogy az eredeti megmakkant volna.Parson:
Szerintem nem kell félni tőle! Megrendeled, megkapod, van 14 napod tesztelni ha pedig nem tetszik visszaadod.Sőt, ha az emagtól veszel bármit, akkor náluk 30 napod van visszaküldeni! A mai fogyasztói törvények mellett abszolút nem rizikós vásárolni!
Kezo0:
Nem tudok róla hogy lett volna infó a gyártótól.
De szerintem nekik is új még a hiba, gondolom kaptak volna az eladók infót hogy hogyan kell kezelni az ilyen kérdéseket, de tanácstalanok voltak Ők is, pedig több cég boltjában is jártam.Sasa134:
[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Macska topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Már magyar szinkronnal is játszható a Half-Life Alyx
- Nintendo Switch
- Windows 10
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen hangkártyát vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Lenovo P12 + Pen 8GB TB370FU Tablet 12,7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest