Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hszilard666

veterán

válasz Maxxy10 #36077 üzenetére

Én nem értek a kijelzőkhöz nagyon, de úgy látom hogy a panel egyik oldala lassabb mint a másik. Ha nekem kéne megoldanom a szitut, akkor a gyorsabb felét hozzálőném a lassabbhoz, es máris meg van oldva a probléma. De lehet hogy full hülyeséget írok. :B
    Persze, hogy ne lenne! Sőt szerintem az apple termékek nagyobb hányadára van/volt visszahívás. :DDD

Emlékszem volt 12” es macbookom amint gari után még 4x szervizelt a gyártó mindegyik kört visszahívásban, mert elsőre egyik issue-t sem sikerült megoldani. 2x bill-t és 2x kijelzőt. Konkrétan amikor eladtam a gépet, vacsi új volt majdnem. :D

Sőt ha jobban belegondolok majd minden macbookomat kellett szervizbe hordanom. 2012 től 2019 ig majdnem az összes gép járt már nálam, azt tudom megmondani melyiket nem kellett szervizbe vinni:
    2012 15” retina, 2013 13” retina, 2017 13” Air, 2019 16”, valamint a mostani 11” es airem sem járt gyári szervizben visszahívás miatt. Pedig itt is volt recall a ledöglő SSD-k miatt, csak hamarabb kapott a gyári SSD nél nagyobb tárolót minthogy az eredeti megmakkant volna.

Parson:
    Szerintem nem kell félni tőle! Megrendeled, megkapod, van 14 napod tesztelni ha pedig nem tetszik visszaadod.

Sőt, ha az emagtól veszel bármit, akkor náluk 30 napod van visszaküldeni! :K A mai fogyasztói törvények mellett abszolút nem rizikós vásárolni!

Kezo0:
    Nem tudok róla hogy lett volna infó a gyártótól. :(
    De szerintem nekik is új még a hiba, gondolom kaptak volna az eladók infót hogy hogyan kell kezelni az ilyen kérdéseket, de tanácstalanok voltak Ők is, pedig több cég boltjában is jártam.

Sasa134:
    :R

[ Szerkesztve ]

Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.

Új hozzászólás Aktív témák