Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
válasz
Divinity
üzenetére
Ember, az iCloud mentés nem a kizárólagos mentése dolgoknak az iPad-en,. Akkor mi a frászért kéne bekapcsolnom, ha úgsis mentem iTunesban? Mikor reseteled az eszközt, akkor is felajánl több opciót, nem csak az iCloud-ot, hogy onnan töltsd vissza a dolgokat. Honnan kéne azt nekem tudni, hogy amit felajánl mint egyik opció backupolni, az nem is backupolás, csak ilyen szelektív mentés? Sehova nincs odaítva. Én abból indulok ki, hogy van egy Blackberry telefonom, ha annál a szoftverével csinálok egy backupot, olyan mintha egy lemezképet csinálna, visszarakom, és megvan minden ami azelőtt. Windows dettó ugyan ez volt, mikor új HDD-t vettem. Ki a fene gondolná, hogy csak az Apple ilyen, hogy mégse ment le mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Highguard - Küszöbön a megjelenés, mégsem tudunk róla szinte semmit
- sh4d0w: Nyitlocker
- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Cyberpunk 2077
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest