Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
Az én mini 5-ösömön is ezer sebből vérzik a fb app, már jó ideje. Nekem is az a legidegesítőbb, amikor jön egy értesítés, hogy egy csoportban valaki hozzászólt egy általam követett poszthoz, és az értesítésre kattintva nem az adott poszt alatti threadbe kerülök, hanem a csoport fejlécéhez, aztán kereshetem, hogy vajon melyik poszthoz érkezett az a bizonyos komment. Néha csak úgy találom meg, ha eldobom az egész appot, és újra megnyitom. Időnként a saját posztjaim megtalálása is csak így sikerül...
Hetente jön frissítés az apphoz, de olyankor semmi sem változik. Ha viszont változik valami, az sosem az app frissítéséhez kapcsolódik, hanem csak úgy megtörténik, két frissítés között valamikor, valószínűleg valami szerveroldali változtatás miatt. De a fő problémák persze ilyenkor sem oldódnak meg, időtlen idők óta.
Mindez az androidos fb appban tökéletesen működik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest