Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
Nem a vitába szeretnék beszállni, csak néhány példa

Szüleim voltam osztálytalálkozón, ahol elég sok kép készült. Odaadták az SD kártyát apukámnak, hogy másolják fel táblagépre a képeket, és amiket ők csináltak táblával vegyék fel rá.
Nem tudták megoldani
, szomorú volt, utána eltartott egy ideig mire meggyőztem, hogy övé a világ legjobb tabletje
, de sikerült.
Ezért vettem nekik a korábban linkelt eszközt, ilyen többet nem fordul elő.Más.
Többször előfordult velem, hogy az ipad volt nálam, át kellett adni egy dokumentumot, a kollégának, ő akart nekem adni stb. Net, kábel nem volt. Ezért vettem magamnak egy lightning to usb penyát, ami mindig nálam van.
Olyan is fordult már elő, hogy konferencián nem tudták rádugni a laptopot a projektorra, előkaptam a penyát, rá az Ipadomra és ment a vetítés. Amikor több száz ember vár, és nem nagyon van net, Itunes és társai a másik gépen, vagy akár több száz Mb-os filet kell átteni, gyorsabb megoldás a pendrive.DSLR géppel készült képeket is szoktam szerkesztgetni az utazás alatt a Pro-n, ehhez is jó a SD kártya olvasós penya.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4785
- Új Nubia Pad Pro - 16/512GB I Snapdragon 8 Gen 3 I 144Hz I Makulátlan I Foxpost az árban!
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra - 256GB - Wifi - Ezüst - 3 év gyári garancia
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- Byintek Love U14 Projektor
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, szomorú volt, utána eltartott egy ideig mire meggyőztem, hogy övé a világ legjobb tabletje