- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
válasz
mazsiii92 #21617 üzenetére
Mi a szavatosság?
A szavatossággal az eladó felelősséget vállal azért, hogy az eladáskor hibátlan terméket adott át a vevőnek, tehát nincs olyan rejlett hibája, amely csak későbbi fog kiderülni.
Fontos, hogy termékszavatosságról csak olyan hibáknál lehet beszélni, amelyeknél a hiba már a forgalomba hozatalkor megvolt (gyári hiba), és a végfelhasználónak kell bizonyítania, hogy a termék már hibás volt.
Utólagos meghibásodás ha jól tudom nem ilyen.
-
NGA
addikt
válasz
koma106 #21590 üzenetére
Én nem javaslom. A 11 is agyonvágta az Air1-et. Az lehet, hogy a 2 giga ramos, új tableteken siklik, de ennyire régi cuccra nem merném ráengedni. Én a 2018-asra sem rakom fel egy jó ideig, tökéletes nekem a 11.3.1, amivel kijött, nem kell kakimoji
Air 1-en a facebook és messenger frissítését is letiltanám. -
NGA
addikt
válasz
Kovacs'Peter #21475 üzenetére
Köszi. Be sem ég a képernyő? Ipad2018 11.3.1
-
NGA
addikt
Ipadnak árt, ha folyamatosan megy töltőn? Találtam egy remek appot, amivel másodlagos kijelzőként lehet használni pc-n.
-
NGA
addikt
Béna vagyok, hogy tudok a google-on képet keresni? Azaz van egy kép, és erre keressen rá? Pc-n megy, de ipadon nem akar.
-
NGA
addikt
Vásároltam kb 3 éve vadonatújan egy ipad air-t. Amíg nem frissítettem (ha jól emlékszem 8.3 volt, amivel vettem), addig tökéletesen hozta azt, amit elvártam a készüléktől, gyors volt, mindenre azonnal reagált, nem léptek ki az appok. Majd én hülye a firefox miatt befrissítettem, mert az csak azthiszem 11-el ment. Na ettől kezdve vége lett a szép életnek, jelentősen lelassult, az appok kiléptek többször, böngészés közben is akadt. Ekkor megfogadtam, hogy SOHA nem fogom frissíteni az IOS eszközömet, mivel nem lehet visszacsinálni, és ha szar, akkor lett egy olyan eszközöm, amit rossz érzéssel használok, mert laggol, lassú, vacak.
Beta-t meg soha semmire nem rakok fel. -
NGA
addikt
Szerintetek egy külső fejhallgató erősítővel jobb hangja van az ipadnak? Lehet bebeszélem magamnak, de szereztem egy komoly kis fejhallgató erősítőt, és ezt bekötve sokkal dinamikusabbnak hallani.
-
NGA
addikt
válasz
Mr Bond 007 #21164 üzenetére
OTP-s vagyok. Miért is váltsak? Telefonnal fizetek, ott nincs pinkód. Feloldom az ujjammal, és odaérintem. Még az ipadomat is így fizettem ki, pedig az már 100e felett volt. Az ujjlenyomat azonosítás meg csak 2 percig enged fizetni. Kóddal nem lehet megkerülni. Max levágod az ujjam :-)
-
NGA
addikt
válasz
Mr Bond 007 #21160 üzenetére
Ne haragudj, de nem értem. Ha nem a vásárlási limitet veszem le, akkor mit? A PayPass-nál én nem tudom módosítani a limitet, ez fix 5000 Ft.
És bizony igaz, a neten tudok rendelni a fizikai kártyával webshopból pl postaautomatára.
-
NGA
addikt
válasz
Cuccok #21153 üzenetére
Telefonnal fizetek, az biztonságosabb. Ha elvesztem, vagy ellopják a bankkártyát, akkor simán lehúzhatják 5e-es vásárlásokkal. Elég, ha végigmegy egy plázán, vagy van ismerős egy boltban, és hiphop 50-e repült.
Én rárajzoltam a pdf-re, azaz ráírtam tollal. Nem akartam szerkeszteni.
-
NGA
addikt
válasz
galaxys80 #21144 üzenetére
Ezt mi a francnak? Semmi hasonlóra sem volt eddig szükségem. De a dokumentum stimmel, mivel a word pont így működik. Email esetében nekem nem releváns, sms-t meg kb 5 éve írtam utoljára.
Noxy: "Ebből látszik hogy nem csak iPhone-d nincs, hanem még Apple TV-d sincs." Hát persze, vegyek még egy kütyüt 50.000 Ft-ért arra, amit a tv-m eleve tud minden más oprendszeren. Fantasztikus. Aztán vegyek még 40-ért egy NAS-t. :-)
-
NGA
addikt
válasz
bostone #21134 üzenetére
Nekem nincs iphone-om. De tabletet csak ipadot vettem eddig. Az Ipad viszont 4:3 nem 16:9.
Azt gondold át, mit nézel többet:
Ha magazinokat, weboldalakat, akkor csakis ipad
Ha filmeket, amit esetleg a tv-re is ki akarsz dobni, akkor meg valami androidos.Tökre független az, hogy milyen a telefon. Engem pl 99,9%-ban skype-on, Messengeren hivnak otthon, telefonon szinte soha. Igy, hogy fel tudom venni az ipadon az iphone-t, az teljesen hidegen hagyott. Viszont nincs Miracast, és a fájlok kezelése is nehézkesebb a pc-hez szokottaknak.
-
NGA
addikt
Másnak is gyorsabban merül a toll? Pár napja egy éjjel simán merül 10%-ot
-
-
NGA
addikt
válasz
r3dsnake #21057 üzenetére
Én nem tartom azt haladásnak, hogy a bankkártyám adatait (legyen ez virtuális, vagy sima) megadom egy webáruház felületén. Boltban sem használok bankkártyát, otthon van biztos helyen. A telefonnal fizetek ujjlenyomat azonosítás után.
De ennek tényleg nem itt a helye.
Más:
Ma sikerélményem volt az új ipaddal: A gyermek sulija küldött nyilatkozatokat az étkezéshez, amit vissza kellett küldeni. A levelezőből átraktam a Pages-be, ott a tollal kitöltöttem, majd azonnal visszaküldtem pdf-ben. Sokkal könnyebb volt tollal kitölteni pár pillanat alatt, és aláírni, mintha bűvészkedek wordben, vagy bármiben. Nagy piros pont az Apple-nek, ezt baromi jól ki van találva! -
NGA
addikt
Igen, de én jobban bízom a paypalban, a fene tudja, ha bármi gondom volt, azonnal intézték, és kaptam a refoundot.
Én az interneten nem fizetek bankkártyával, csak banki felületen, pl számlafizetés. Webshopból Mo-on csak utánvéttel, még ha drágább is.De erre van külön topic, így nem is folytatom.
-
NGA
addikt
válasz
kkdesign #21051 üzenetére
Ti ennyire megbiztok egy kinai cégben, hogy megadjátok a bankkártyátok adatait?
Még a billentyű témára. Nekem az tetszik a Microsoft Wedge billentyűzetben, hogy a tetejét le lehet venni, félbehajtani, és tökéletes ipad állvány lesz belőle.
Miért jobb egyébként a vezetékes bill? Nekem 1 évig elmegy a BT-s 2 db AAA elemmel.
-
NGA
addikt
Valaki használ Paperlike-ot?
Azt írják olyan, mintha papíron rajzolok. -
NGA
addikt
Te még mindig nem érted miről beszélek? Összevissza irogatsz minden hülyeséget. Utoljára, lassan, hátha megérted. Az Ipad képernyúőjén az ikonok mögött a háttérképet szeretném automatikusan cseréltetni. Semmiféle képkeretről nincs itt szó, Én minden nap használom az ipadot, csak a háttér cserélődjön nekem. Ha nem érted miről beszélek, akkor ne irogass hülyeségeket!
-
NGA
addikt
És ennek mi a köze az ipad háttérképéhez? Nem fényképeket nézegetek, arra ott a fotó alkalmazás, ami ugyanúgy tud slideshow-t az ipadon is, hanem hogy baromi szép képek vannak, amit az androidos telefonom, a windows-os gépem szépen cserélget is a háttérben.
Kolléganőm, aki bekapcsolgatja reggel a gépeket, mindig meg szokta várni az én gépemet, hogy milyen záróképernyő kép fog jönni.
-
NGA
addikt
válasz
hszilard666 #20988 üzenetére
Én szeretem, mikor az asztali gép a bing képeit cserélgeti naponta. Lehet rétegigény, de nekem akkor is tetszik
-
NGA
addikt
Ipadon van valami app, ami tudja naponta cserélgetni a háttérképet?
-
NGA
addikt
Keresek ipadra olyan appot, ahol a betöltött fotót egy másik layeren át lehet rajzolni pencil-el
-
NGA
addikt
Tudtok ajánlani olyan 9,7 tokot, ami a tollat is tárolja?
-
NGA
addikt
Vettem egy ipad 2018-at tollal. Mennyire karcolja a toll a kijelzőt?
-
NGA
addikt
-
NGA
addikt
Ne haragudj, de attól, mert neked nem akad le a safari, még másnak leakadhat. És ettől nem kell f...nak nevezni. Évek óta használok ios eszközt, még az ipad 2-vel kezdtem, és a főverziió frissítések mindig azzal kezdődnek, hogy mit b...tak el, mi akad ki. Aztán szép lassan sikerül nekik meghegeszteni úgy, hogy fut a rendszer.
ibooks: Az apple még 2017-ben sem tudta megoldani, hogy oldalpárt mutasson. Ezért kell a sidebooks.
süvi: Ismét elmondanám, hogy ismeretlen helyekről ismeretlen dolgokat nem töltök le és telepítek. Az ios nem erről kellene, hogy szóljon.
-
NGA
addikt
válasz
galaxys80 #16677 üzenetére
Utoljára próbálkozom. (nem érdekel semmiféle film, kép, zene)
A következő a feladat:
1. pc-n van egy 150 megás pdf.
2. Ezt felmásolom a pendrivera
3. ezt a pendrivet bedugom az ipadba
4. majd ezt bemásolom a sidebook alkalmazásba
5. kihuzom a pendrive-t, és ott marad az ipadon a pdf.Ez megoldható? Örülnék neki, mert ezt eddig csak úgy tudtam megtenni, hogy femásoltam onedrive-ra, és az ipadon ráböktem a megnyitás másik alkalmazással... és ott kiválasztom a sidebook-ot.
A frissítésre meg: Nem szoktam ismeretlen helyekről ismeretlen dolgokat letöltögetni. Ha nincs hivatalos megoldás, akkor nincs. Ilyen egyszerű.
Jano_023: Nem hardveres a gond, a barátom ipadját is le tudom akasztani. Sajna ez van.
-
NGA
addikt
válasz
galaxys80 #16675 üzenetére
Még mindig nem válaszoltál:
Erről a pendriveről fel tudok másolni pdf magazinokat az ipadra, és ott nézni?Nem úgy, hogy pc-ről felmásolom, hanem úgy, hogy háttértárról felmásolom. Érted?
Tudsz olyan HIVATALOS megoldást, hogy letilthassam a frissítést?
Csak erre a két kérdésre várok választ. Nem mellébeszélésre.
Nem érdekes én mit hiszek. Nagyon sok elvakult fan van, aki meg nem hiszi el, hogy az ios sem atomstabil, és bizony sokszor leakad.
-
NGA
addikt
válasz
galaxys80 #16673 üzenetére
Frissítés: Tehát egy ismeretlen oldalról telepítsek egy profilt, ez valóban baromi jó ötlet.
Háttértár: Tehát veszek egy ilyen kinai cuccost, és pc-n felmásolok pár giga pdf-et, akkor azt simán felmásolom az ipadra?
Az, hogy nálad meg a buvartacskonal vagy kinél nem akadt ki semmi az ios-en, ezen nem csodálkozom. Ennek ellenére nálam kiakadt. Pedig vadiujan én vettem az ipadot, nem buherált vacak.
-
NGA
addikt
válasz
#05304832 #16670 üzenetére
Ipad Air
IOS: 10.3.1
Safari: a legújabbA 10.3.1 teljesen újra lett rakva nulláról.
galaxys80
Ha jól tudom, akkor mindegyik böngésző a safari motorját használja, ugyanis a chrome is kiakad.
Háttértárat nem kezel az ipad. Dugj rá egy pendrive-ot, és másolj fel onnan egy pdf-et úgy, hogy a Sidebook lássa.
Frissítés: Ha jól tudom állandóan feldobja, hogy frissítsél, nincs olyan lehetőség, hogy köszönöm, én nem frissítek ezentúl. -
NGA
addikt
válasz
r3dsnake #16660 üzenetére
Nekem is ipadom van, és ezek az alkalmazásokról, amiket ideirogattál soha nem hallottam, és nem is volt rá szükség. Nem ezekért vettem az ipadot, hanem az apple garanciája, és a hosszú akkumulátor idő miatt. De ha lenne lehetőségem, akkor biztosan surface-t vennék.
Stabilnak nem stabil az ios, sokszor összeomlik a safari, a messenger tetülassú, állandóan erölteti a frissítést, nem kezel háttértárat stb. Naugye -
NGA
addikt
Kis segítséget kérek:
1. Pangu 9.3.3 van az ipad air-on nekem. Vissza tudom-e állítani 9.3.3 ra JB nélkül?
2. Még mindig állandóan letöltögeti a frissítést, és erőszakoskodik, hogy frissítsem az ios? -
NGA
addikt
Ipad Air-t érdemes lefrissíteni 10.x-re? Most 9.3.3 van JB-vel, de sokszor kiakad a safari, és újratölti az oldalakat.
-
NGA
addikt
válasz
galaxys80 #15725 üzenetére
"A WIN-esek közül meg majdnem biztos, hogy egyik sem"
Szinte mindegyik támogatja. Tulajdonképpen egy win10-es tabra bármit rádughatsz, amihez van win10 driver, kezelni fogja. (Scanner, nyomtató, külső hdd, pendrive, bill, egér stb.)
Sakab: pc-re fel kell telepiteni a serviio-t, majd ipadra a vlc-t és mehet a filmnézés.
-
NGA
addikt
Lehet volt, de másoknál is szar a Messenger ipadon? Az új frissítés katasztrtófa, elküldök egy üzenetet, és kilép. Próbáltam JB alatt, meg simán is, 9.3.3 van fent, de szar mindkét esetben. Letöröltem, visszaraktam, semmi javulás
-
NGA
addikt
-
NGA
addikt
Egy pici segítség kellene. Most jár le az ipad air garanciája, és szeretném JB-kelni. Jelenleg 8.1.2 van rajt. Melyik JB a jó? JB alatt is van frissítés? Azaz feljebb lehet lépni 9-re, vagy ez nem így működik? Ha jól olvasom maga a JB nem tiltott itt. Nem warezre kell.
-
NGA
addikt
válasz
vadászcsiga #10675 üzenetére
Mit nem értesz? Ha fogod a tabletet és 180 fokban átforgatod, akkor a fotó app is átfordul. Azaz ha függőlegesen tartod az ipadot, a home gomb lent van és fotózol, valamint megforgatod 180 fokkal, és fotózol, akkor a két képnek azonos állásúnak kell lennie Windows alatt is.
-
NGA
addikt
válasz
vadászcsiga #10673 üzenetére
Ez olyan, mint a nem jól fogod a telefont. A tabletnek tök mindegy kell legyen, hogy a home gomb alul vagy fent van. Nincs fent vagy lent.
-
NGA
addikt
Ipad Air témához.
Amikor valaki venni akar Ipad-ot, akkor mit olvasni itt?
- Az 1 GB már nem elég, a böngésző folyamatosan újratölt, szenvedés vele netezni.
- Nem működik az osztott képernyős multitask, az csak az ipad air 2-őn megy
- IOS 9 laggol
stb.Nekem ott lett azonnal elavult, amikor az apple az IOS-ben kihozott egy olyan, viszonylag fontosnak tűnő funkciót, amit a sima Air már nem tud.
-
NGA
addikt
válasz
univerzita #10198 üzenetére
Nem merek frissíteni, ezt így vettem, marad ezzel. Mindegyik készülék belassul ahogy jön az újabb ios. Multitaskot úgysem csinál az air 1, ezért a 2 oszlopért meg nem frissítek.
-
NGA
addikt
válasz
univerzita #10189 üzenetére
Ilyen 2 oszlopot hogy lehet csinálni?
-
NGA
addikt
válasz
november #9136 üzenetére
Amire számíts:
Skype szar, egy idő után lemegy valami mélyalvó módba, és nem csörög ki.
Nincs magyar teljes billentyűzet, ahol kint van az összes ékezetes karakter, csak fizetős, az is szar az elmondások szerint.
A programok közt nincs átjárás, azaz pl a PDF-et annyi példányban tárolja, amennyi programmal megnyitotta. Kivéve zene, kép, videó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari