Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
univerzita
addikt
válasz
Véreshurka
üzenetére
Esetleg tedd fel gépre a ICloud for Windows -t vagy Syncios helyett a 3uTools -al. ( Képeket másolni)
-
univerzita
addikt
válasz
pomorski
üzenetére
Számítógépről akár a iTunes -al lehet filmet felmásolni csak előtte tedd fel a ipadra a VLC -t majd a iTunes -on a aplikációkban megnyitod a VLC -t és bemásolod. De VLC -be akár wifin is felmásolhatod.Vírusírtó nincs ( nem is kell). Ha nem akarod használni a iTunest akkor a 3uTools-al lehet gépből felmásolni filmeket,képeket,zenéket.
-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nekem fent van a 11.1. Akku idővel meg vagyok elégedve ( 12-14 óra). Ami a gyorsaságot illeti a 9.3 -hoz képest lehet hogy van némi lassulás ( nekem nem zavaró). Hogy merem e ajánlani a frissítést? Nemtudom,nekem pl. a mostani Control Center nem tetszik annyira mint a előző.
-
univerzita
addikt
válasz
theballa32
üzenetére
A HU Keyboard,de akik kipróbálták nem sok jót írták róla. De nem olyan drága.
-
univerzita
addikt
válasz
theballa32
üzenetére
Gondolom külön ékezetes betűket tartalmazzon?
-
univerzita
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
Puffin
-
-
univerzita
addikt
Na most már kezdek rátok irigykedni!

-
univerzita
addikt
Félek a sima Air -t frissíteni nehogy lassab legyen. Valaki már frissített Air? Tapasztalat?
-
univerzita
addikt
válasz
ArrayOfLilly
üzenetére
Köszönöm,már látom (Fájlmegosztas)
-
univerzita
addikt
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Ez adottság. A gyári videó mappába csak azokat a videókat teheted amiket a Apple támogat.
-
univerzita
addikt
válasz
milanmylo
üzenetére
Nos szerintem számodra a legjobb megoldás venni egy olcsó NAS -t ( pl. Zyxel -t) és arra letöteni a filmeket és ha a tv-d rendelkezik LAN csatlakozóval akkor arról lehet filmet nézni. IPaden ha JB-kes akkor lehet torrent kliens telepíteni. De a filmet HD -ben csak szerintem Apple TV - keresztül tudnád tv-re küldeni.
-
univerzita
addikt
válasz
access_denied
üzenetére
A 3uTools olyan mint a iFanBox csak többet tud.
-
univerzita
addikt
válasz
AXisBOLD
üzenetére
A lényeg hogy fel kell telepíteni valami média playert ( VLC ingyenes) és ha iTunes -t használ akkor abban meg kell nyitni telepített média playert és annak a dokument részébe kell bemásolni a filmet. Ha nem használ iTunes -t akkor Syncios, vagy 3uTools -al kell bemásolni a filmet a VLC - dokumentum részére.
-
univerzita
addikt
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Olyan HDD -ről ami csatlakozva van a otthoni wifin ( NAS, vagy routere) lehet telepített média lejátszóval filmeket streemelni. A legtöbb média playert erre képes ( ingyenes a VLC és viszi a mkv- és a ac3,dts-t. De USB-lighting adapter tudtommal csak képekre jó,filmeket nem lehet.
-
univerzita
addikt
válasz
Blackhole13
üzenetére
Volt,de a ciklus funkciót kivették belőle ( Battery Life) Gépen (Windows) a 3uTools ( progiban meg lehet nézni)
-
univerzita
addikt
válasz
petyus_
üzenetére
Képeket én nem iTunes -al szokom felrakni (Syncios-al) de a kompatibilis zenéket és videókat ha a készüléken megnyitod a Zene és ide behúzod. De előtte a iTunes - ban a Beállítások -ban a Zene és videó kezelés kézzel kell kijelölni. De mint írtam sokan nem iTunes használunk hanem Synciost.
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Értem, majd akkor úgy fogom.
-
univerzita
addikt
Üdvözletem. Olyan problémám van hogy mivel a 10-el megváltozott a iPad ( Air) feloldása és most a home gomb megnyomásával kell. De nálam gyakran többször is meg kell nyomni mire felold. Nálatok hogy működik? Van valami trükje?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Oldgames, avagy minden idők legjobb játékai
- Indul a ChatGPT Health
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest