Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Romvr

őstag

válasz Hack3er #37 üzenetére

6.1 van rajta hétfő óta. Most tesztelem úgy hogy fix ip-t és minden egyebet állítottam be. Egyenlőre így jó, de ez majd hétfőn derül ki.
    Múltkor attól is meg hasalt az összes hálózat hogy az egyik AP nevében volt ékezetes karakter. Szintén network reset oldotta meg csak. :F

• Romvr

őstag

Megvettem a kütyüt. Marha jó dolog, csak a cégnél szokott szemétkedni a wifi.
    Rejtett ssid, eap titkosítás... Fel kapcsolódik rá de kb egy óra múlva ledob és nem megy vissza csak ha resetelem a hálózati beállításokat. Utána egész nap jó. Hazamegyek ott jó minden, ismerősnek open wifi közelében is jó minden de ha a céges háló ledob többé egyetlen wifire se enged vissza eset nélkül.

Van valakinek ötlete miért csinálja ezt?

• Romvr

őstag

Sziasztok!

Minap akad kezeim közé egy ilyen kütyü és szerelem volt első látásra. Azt hiszem beruházok majd egyre, úgyis hamarosan szülinapom lesz, akkor meg már meglepem magam :)
    De mielőtt jelzállogot vennék fel még a szomszéd házára is lenne pár kérdésem:
    - Olvastam hogy az akksija 10 óra nyüstölést bír. Ebből mi igaz? Monjduk kellemes netezést/filmnézést mívelve mennyi idő után kell madzagra tenni?
    - Képernyőzárolt állapotban mennyi a készenléti ideje?
    - Ami még nagyon elgondolkodtatott az a könyvjelző kezelés. Képes a könyvjelzőket valahova lementeni(fájlba)? Képes mappákba rendezni? A mappában lévő könyvjelzőket aztán egyszerre is megnyitni több fülön?
    - Van rajta szülői felügyelet? Értem ez alatt hogy pl letiltani a böngészőt(esetleg bizonyos oldalakat), vagy videókat, programokat...stb.
    - Videófelvevés közben a kamerája folyamatosan fókuszál?
    - Skydrive, MSN messenger (meg ilyen Windows dolgok) mennyire működőképesek rajta?
    - MS Office megtekintési lehetőség, esetleg kis szerkesztési lehetőség van a készüléken? (nem 100 oldalt írni, de mondjuk kijavítani pár szót/számot/képletet, esetleg formázást)

Így nagyhirtelen ennyi kérdés jutott eszembe. Amint ezekre választ kapok szerintem beruházok egy ilyen okos kütyüre.

Köszönöm a válaszokat előre is.

Romvr

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés