Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Írásban intézd, hagyományos levélben, vagy emailben, esetleg az Invitel ügyfélkapun.
Más: Most néztem meg, hogy van e az Invitel mobilinternetnek topicja... van..., sokan használhatják
Ja igen, és jeleztem az NMHH-nak, hogy jó lenne ha a 100-as optikát is ki lehetne választani a szelessav.net-en.
[ Szerkesztve ]
-
M@Db0Y
senior tag
válasz #41133696 #19451 üzenetére
NMHH-s dolgot már lebeszéltem egy csávó visszahívott tőlük és fogalma nem volt miről beszélek. A beszélgetés közepén derült ki ,hogy az invitelnek kellett volna jeleznie a hatóság felé hogy létezik ilyen csomagja. Azért nincs a listában mert nem jelentették hogy ilyet is kínálnak.
Sőt azt is mondta hogy a sebesség amit kiválasztok a boxnál csak nekem egy referencia Ők ezt nem nézik. Ők csak a hálózat állapotát vizsgálják különböző EU-s források lehívásának az érdekében. -
törölt tag
Az Intek HD-C63CX STB-nál most lettem figyelmes egy hasznos megoldásra - látszik, hogy nem az én szobámban van -, tehát arról van szó, hogy amennyiben némítjuk, az erre vonatkozó jelzés, a "beégést" elkerülendő, vándorolgat a képernyőn
-
titán
Nagy a csend.
-
Imike20
senior tag
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék! Jelenleg 60,00 / 5,00 Mbit/s netem van Modem: Cisco EPC3208 Router: GO-RT-N300! A következő lenne a baj! Gépen nézek Sebesség tesztet a letöltésem legtöbbször megvan de a feltöltésem 3,5-4Mbit/s
De ha Telcsin nézem a tesztet akkor a feltöltésem megvan 5,2Mbit/s
Egyszerűen nem tudok rájönni mi lehet a baj!
Előre is köszönöm!
Xiaomi™ 13 Pro + Xiaomi™ Flipbuds Pro + Xiaomi™ Smart Band 8
-
törölt tag
válasz bigdigit #19461 üzenetére
Na igen, de ott fel sem ajánlja, mert nyilván csak azok tudják megrendelni akiknek a honlapon elérhető, illetve ahol kellő sávszélességet tud IPTV alá tenni az Invitel, vagy jobb esetben eleve ED3 van DVB-C-vel. Szóval számukra jó ajánlat. Egyébként az IPTV simán mehet 15-ös max sávszélet bíró vonalra is, csak nem HD Stream-el, vagy maximum eggyel.
Már többször is leírtam a topicban, hogy nálunk a másik lakásban, pont 15 Mbps-ot bírna a vonal, de a T mondván, hogy csak 10-es és 20-as csomagjuk van, mivel a 15-ös Családi megszűnt, így az IPTV-t is NetMánia S keretében biztosítja.
A 10 Mbps-ból jön le a két SD Stream, és marad 4-6 Mbps Internetezésre, mivel a Cisco STB-okat szinte sosem kapcsolják ki.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kabelmania27 #19463 üzenetére
Ami még nem feltétlenül hiba - de erősen gyanús, hogy az -, mert nem mindenhol aktiválják a négy feltöltési csatornát.
Viszont a nála lévő két US is olyan magas értéken tanyázik, mint nálam 40 fokban szokott. Persze vannak olyan esetek, akiknél télen is ez a helyzet, mert annyira rosszak a vonali körülmények.
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
Imike20
senior tag
válasz Gubek-Einste #19466 üzenetére
Számítógépen Kábellal van összekötve! Asztali gép!
-
Imike20
senior tag
válasz kabelmania27 #19463 üzenetére
-
törölt tag
válasz kabelmania27 #19471 üzenetére
Lehet, de az is lehet, hogy valahol az utcájában zajbetörés van, és akkor az mmwo ártatlan a dologban. Főleg, hogy gondolom már régen a helyén van. Az is a zajbetörést támasztja alá, hogy néha visszajön a négy US. Esetemben is az volt, hogy napokig ameddig nem sikerült megtalálniuk, kábelmodem újraindítást követően, kis időre meglett a négy csati, volt öröm és boldogság, aztán újból eltűnt.
-
Imike20
senior tag
Tudjátok mi volt a baj? Ez már 1 hónapja szórakozott velem! A CfosSpeed valamiért fogta a netet.......
-
törölt tag
Tegnap illetve ma újrakonfiguráltam a belsőhálózatot. A két D-Link helyet cserélt, az újabbik került középre a régebbi pedig harmadlagos lett. Mind a kettő Switchként és WiFi AP-ként működik.
Eredmények:
D-Link GO-RT-N300Más a Fortitude érdekes, mert PC-ről elméletileg meg lehet nézni a 10. részét is FilmBox Live-on - még nem volt időm rá -, de az alkalmazásban az LG TV-n bár ott van a 10 borítókép, de az első van fent kétszer, az utolsó pedig a 9. rész.
-
törölt tag
Friss:
Downstream Channels
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 4.5 dBmV 41.8 dB
Channel 2: 4.3 dBmV 41.4 dB
Channel 3: 4.6 dBmV 41.4 dB
Channel 4: 4.7 dBmV 41.4 dB
Channel 5: 2.9 dBmV 42.5 dB
Channel 6: 3.4 dBmV 42.1 dB
Channel 7: 3.8 dBmV 41.9 dB
Channel 8: 4.0 dBmV 41.4 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 43.3 dBmV
Channel 2: 42.0 dBmV
Channel 3: 43.2 dBmV
Channel 4: 42.4 dBmV -
törölt tag
válasz Imike20 #19482 üzenetére
Helló,
az attól is függ, hogy elsődleges eszköznek van e beállítva, vagy Switchként használod mint én.
Az Invitel ilyet ad mindenkinek, még a 100 Mbps-os nettel rendelkezőknek is, ami nálam van, azt eredetileg a szomszédom kapta - én már régi ügyfél voltam akkor amikor ezeket a routereket el kezdték osztogatni -, csak elcseréltük, én adtam neki egy DD-WRT-s ASUS RT-N10+-t ő meg adta ezt, neki meggyőződése volt,hogy ez sokkal gyengébb a belső antenna miatt, nekem meg jól jött ez, mert nagyobb WiFi sebességre képes, meg mégsem 5 éves mint a másik100 Mbps-os netnél korábban volt róla szó, ezek a routerek csak a 60 maximum 80 %-át tudják kihajtani vezetékesen is az elérhető sávszélességnek.
Az elsődleges router nálam Gbps-os TP-Link Archer C5, na ilyet nem osztogat az Invitel
Ha elsődleges a GO-RT-N300, akkor csak állítsd be a WiFi-t, hogy védve legyen WPA2-PSK, és valami olyan csatornára ami nem túlságosan telített. Ha lakótelepen laksz, ez igen nehéz, mert a legtöbb embernek még mindig 2,4 GHz-es WiFi-vel bíró eszköze van, nem is értenek hozzá, így aztán pláne nagy a tolongás a népszerűbb csatornákon, vagy a HGW-k alapértelmezés szerinti csatornáin. Példa ha sok T-s HGW van egy lépcsőházban, azok jelentős része azonos csatornán mozog A mi lépcsőházunkban a másik laksában már közelíti a 20-at a telefonról is látható WiFi-k száma, és ennek markáns része, erős jelet sugároz.
Ha Switchként használod, akkor állítsd át az elsődleges routered IP címét követőre, és kapcsold ki a DHCP-t benne.
Példa:
Elsődleges router: 192.168.0.1
Másodlagos: 192.168.0.2Jelenleg nálam így vannak:
Főként az 5 GHz-es WiFi-t használom, a Nexus miatt, mert az tudja, és azon nézem a Streamet a legtöbbet.
Egyébként 60 Nálatok a maximum? Vagy miért nem váltasz 100 Mbps-ra?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz headhunter #19484 üzenetére
Az a helyzet, hogy amikor kötöttem az Invitellel a szerződésemet - még nagyon nincs egy éve -, az Extra csomag része volt a LifeNetwork is. Az Invitel azonban szépen kivette... igaz berakta a Viasat Explorer-t, szóval annyira nem háborogtam, bár akkor sem szép dolog. Éppen ezért nem éreztem pofátlanságnak, vagy offnak, berakni az egyedi megoldásomat az Invitel topicba, meg azért sem ,mert az Invitel hálózatán keresztül nézem, de a Telekom TV GO applikációját használva. Szóval afféle T-Invitel IPTV. Megy táblagépen, ahogyan a korábbi posztomban is látható, és PC-n is, ahogy az alábbi videóban nézhető meg:
Invitel Kábelnet, LifeNetwork, TV GO
Szóval ha van az embernek egy másik szolgáltatónál is előfizetése, annak ilyen előnyei is lehetnek
-
törölt tag
válasz #41133696 #19485 üzenetére
Jelerősség és Jelminőség az LG tévén
A Sony-n erősebb a jel, mert azt csak a SIGNAL 4645F tip. villámvédő védi magában, az LG esetében van előtte még egy APC PH6VT3-GR féle védelem is az extra biztonság kedvéért
[ Szerkesztve ]
-
Imike20
senior tag
válasz #41133696 #19483 üzenetére
Hali! Régebben 25Mbit/s volt! Már régóta itt vagyok náluk és lejárt a hűségidő felhívtam őket hogy mik a lehetőségek mert ha nem tudunk megegyezni akkor megszüntetem! És adták a 60Mbit/s netet és -2000Ft kevesebbet kell még fizetni! Mondom ez már így korrekt! Röviden ennyi! Amúgy a modem után egyből a Router van!
-
törölt tag
válasz Imike20 #19487 üzenetére
Igen, hát szerencséd volt, hogy már lejárt, így tudtál alkudni velük Ami engem illet, csak úgy tudtam váltani 60-ról 100 Mbps-ra (a Net100 olcsóbb most csomagban, mint a 60 volt áprilisban), ha rendeltem mellé még két minicsomagot Mondjuk egyiket sem bántam meg, sőt!
A routered a 60-hoz elég lesz. Ha viszont később elérhető lesz Nálad is a 100, és váltani is akarsz rá, oda már kevés lesz.
Más: Ha most szolgáltatáskiesés lesz, akkor nekem is keményen csak fórumoznom lehet majd mobilról
A pár nappal ezelőtt ugyanennyiért adtam el az AVerMedia AVer3D CaptureHD (H727) kártyámat is, mert az Invitel szolgáltatásait, hála a DVB-C-nek, CA modullal is igénybe tudom venni, illetve veszem is igénybe, az LG 32LF632V TV készülékemen. Teljesen felesleges lett volna megtartanom.
[ Szerkesztve ]
-
kigyi_23
addikt
Valaki ma járt az oszlopon.
Teljesen más:
Érdekes módon a 15/3-ból vissza kerültem 15/2-be minden mérés szerint felfele irányba volt változás. Mérésenként változik most 2.4, valószínűleg terhelt a freki majd váltok másikra.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
törölt tag
-
rejtettlampa
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Egy ZTE ZXHN H168N tipusú modemem van itthon. Ezt az oldalt szeretném valahogyan behozni. Próbáltam már többféle ip címet is beállítani a hálózati beállításokban és többfélét a böngészőbe beírni, de nem sikerült előhoznom a modemnek ezeket a beállításait. Tud valaki segíteni ebben? -
MODERÁTOR
válasz rejtettlampa #19491 üzenetére
Szia!
Nem a név / jelszó a probléma oka?
admin / 1nv1tel7
-
rejtettlampa
tag
válasz Intruder2k5 #19492 üzenetére
Nem hiszem. Be sem jön az a kékes színű oldal. Valami az ip beállitásoknál lehet, vagy pedig a böngészőbe nem jó ip-t írok be.
-
titán
válasz rejtettlampa #19493 üzenetére
192.168.1.1 nem jo?
-
MODERÁTOR
válasz rejtettlampa #19493 üzenetére
Nem vagyok Invitel-es, biztosat nem tudok, de azt hiszem náluk volt olyan eszköz, aminek csak az egyik LAN portjáról érhető el az admin felület. Talán a 4-esről...
-
MODERÁTOR
válasz rejtettlampa #19496 üzenetére
Az Invitel vélhetően saját szoftvert használ rajta, ezért más lehet a design, mint a gyári fw esetén.
-
rejtettlampa
tag
válasz Intruder2k5 #19497 üzenetére
De az enyém is inviteles. Láttam amikor a szerelő beállitotta, hogy ezen az oldalon állitgatott valamit. Csak nem tudom, hogy hozta be!
-
rejtettlampa
tag
válasz rejtettlampa #19496 üzenetére
Vagy akkor úgy teszem fel a kérdésem, hogy a wifi hálózat nevét és jelszavát akarom megváltoztatni. Azért kellene az a felület, mivel itt nem találtam ilyen lehetőséget!
-
MODERÁTOR
válasz rejtettlampa #19499 üzenetére
A Local Network alatt mik vannak?
(#19502)
Hurrá, siker! Szívesen![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
Állásajánlatok