Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonJoker
csendes tag
Szia,
Szavamra nem kaputelefonnal fotóztam, de már sötét volt.
Ott a kis R14 a külső csatlakozó felé befordítva.
Engem igazából az aggaszt, hogy az Arduino IDE példái közül a wifi connectiont és a wifi AP-t is feltöltöttem rá, ami semmi mást nem csinálna, csak a wifit tesztelné, de semmi sem látja.
Elképzelhető, hogy nem működik rajta a wifi?
Köszönöm!
-
DonJoker
csendes tag
Szia,
Csatolok egy képet.
Próbáltam laptoppal is, annak erősebb az antennája, mint a telefonnak (még több wifit talált a környéken). A telefont odatettem a board mellé, akkor sem találta meg. Tettem rá egy laptopból bontott antennát, próbáltam nélküle is, mert esetleg rosszul csatlakoztattam. Tettem rá wifi connection tesztet, AP mode tesztet, nem látja a routerement, és én sem látom. -
bimbula53
tag
Igen. A "myoptions.h" fájlban található.
1." Yoradio - example - myoptions.h " ez a minta amit lehet szerkeszteni, és a megfelelő helyre bemásolni a szerkesztett fájlt.2. Webes felületen lehet egyszerűbben beállítani.
https://e2002.github.io/docs/myoptions-generator.html
kódolóknál az internal pullup -ot bejelölöd.
Az itt szerkesztett fájlt másolod a megfelelő helyre. -
bimbula53
tag
ENC2_INTERNALPULLUP true /* Enable the weak pull up resistors */
ENC2_HALFQUARD false /* (true, false, 255) Experiment with it */ENC_INTERNALPULLUP true /* Enable the weak pull up resistors */
ENC_HALFQUARD true /* Experiment with it */Ezeket vedd figyelembe! Attól függ mit szeretnél használni.
-
törölt tag
Üdv.
Nekem lefordul hiba nélkül a v0.9.300 verzió arduino és VSCode/PlatformIO használatával is.
Librari -k csak azok vannak használva amik kellenek a yoradio -nak, az arduino által telepítettek is törölve vannak nálam.Szerk.
Arduino alatt a "https://espressif.github.io/arduino-esp32/package_esp32_index.json" alaplap csomag van telepítve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan iPhone 16 (256 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest