Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• topi66

aktív tag

válasz Tamás9x #788 üzenetére

A stílus maga az ember....engem is gyaláztak,mert én saját panellel álltam elő,de megnyugtatlak a panelek a saját munkájuk. Nem kopiztak és nem másoltak mind a ketten jó szakemberek. Kimondottan a videotonba gyártott egyedi paneljüket nyugodtan kopizd le, én etikai okokból nem tettem. A piacvesztés nem tetszik Jánosnak mert ebben a szegmensben nem volt konkurrencia évekig.,és ezt a térvesztést nehéz elfogadnia. Nándit bármennyire bántod nem épít és nem forgalmaz netrádiót, és mint jeleztem nagyon jó szakember csak kiáll a barátja mellett. Remélem hamarosan Te is megmutatod milyen a példaértékű tervezés,nem a készet hekkeled :) Nem bántalak ne értsd félre, csak kicsit szerényebbnek is lehet lenni. Feri barátomat és engem nagyon ekéznek,és szerencsénkre beálltál a tűzvonalba :) Ma adtam fel 2 ügyfélnek az általuk elképzelt netrádiót, és ami sajnálatos hogy ők azért rendelték meg, mert amit vettek valaki(k)-től azok szétestek. Csatlakozók leestek, illetve leszakadt a dac.... nem kérdeztem ki adta el,mert nem érdekel. Az viszont igen,hogy adjon ki mindenki tissztességes munkát ki a kezéből,és azért vállaljon felelősséget. És Jánosnak is ebben igazat adok,mert rontja a termék ázsióját. Támogatom hogy normális áron,normális minőséget adjunk el,normális supporttal. Én sem ebből élek,miként remélem más sem. Továbbra is egészségesnek azt tartom,hogy tisztességes munkáért tisztességes bér jár.

Új hozzászólás Aktív témák