Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
topi66
aktív tag
A stílus maga az ember....engem is gyaláztak,mert én saját panellel álltam elő,de megnyugtatlak a panelek a saját munkájuk. Nem kopiztak és nem másoltak mind a ketten jó szakemberek. Kimondottan a videotonba gyártott egyedi paneljüket nyugodtan kopizd le, én etikai okokból nem tettem. A piacvesztés nem tetszik Jánosnak mert ebben a szegmensben nem volt konkurrencia évekig.,és ezt a térvesztést nehéz elfogadnia. Nándit bármennyire bántod nem épít és nem forgalmaz netrádiót, és mint jeleztem nagyon jó szakember csak kiáll a barátja mellett. Remélem hamarosan Te is megmutatod milyen a példaértékű tervezés,nem a készet hekkeled
Nem bántalak ne értsd félre, csak kicsit szerényebbnek is lehet lenni. Feri barátomat és engem nagyon ekéznek,és szerencsénkre beálltál a tűzvonalba
Ma adtam fel 2 ügyfélnek az általuk elképzelt netrádiót, és ami sajnálatos hogy ők azért rendelték meg, mert amit vettek valaki(k)-től azok szétestek. Csatlakozók leestek, illetve leszakadt a dac.... nem kérdeztem ki adta el,mert nem érdekel. Az viszont igen,hogy adjon ki mindenki tissztességes munkát ki a kezéből,és azért vállaljon felelősséget. És Jánosnak is ebben igazat adok,mert rontja a termék ázsióját. Támogatom hogy normális áron,normális minőséget adjunk el,normális supporttal. Én sem ebből élek,miként remélem más sem. Továbbra is egészségesnek azt tartom,hogy tisztességes munkáért tisztességes bér jár.
Új hozzászólás Aktív témák
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- 100/100 - 0 Perc! WD BLACK SN850X 4 TB NVME SSD!
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nem bántalak ne értsd félre, csak kicsit szerényebbnek is lehet lenni. Feri barátomat és engem nagyon ekéznek,és szerencsénkre beálltál a tűzvonalba