- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dangerzone
addikt
válasz
dangerzone #276 üzenetére
Na, a spybot elkapta a rohadékot. Most már minden jól megy.
Köszi a tippet!
-
dangerzone
addikt
válasz
kraftxld #271 üzenetére
Beállítottam, aztán kapásból bejött a windowsos hibaelhárító. Nem tudom ez mennyire természetes.
De nem megy továbbra sem.
Annyi még hozzátartozik, hogy egyetemi koleszban van a gép. De a szobatársamnak frankón megy minden. Pedig sík hülye hozzá, biztosan nem állított semmit. Én sem állítgattam semmit, szóval nem tudom miért őrült meg.
-
dangerzone
addikt
Sziasztok.
Az mi a jó bdüös franctól lehet, hogy nem hozza be egy böngészőm (mozilla, explorer, chrome) a google.com-ot? Meg gmail-ben is csomó funkció elérhetetlen így. Pl naptár.
Rohadtul idegesítő.
A vírusirtóra gyanakodtam először, de kikapcsoltam, és ugyanúgy gond volt. A tűzfal sem tilthatja le, azt is megnéztem.Valami tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest