Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sandró60
üzenetére
Részben igazad van.
Nekem sem mindig enged telepíteni más bővítményt, de a tegnap mikor feltevődött a kérdés, akkor muszály volt utána nézzek, mert nem hittem, hogy létezik és akkor a második próbálkozásra engedte.Ez már most vagy IE betegség vagy az van, hogy mivel egy napja megszünt a Microsoft részéről a Windows 7 támogatása, így részben már itt/így is mutatkoznak az első jelei.
Apropó, mikor nekem is felkinálta a Google kereső beintegrálását szintén azt az üzenetet kaptam, mint te, amit egyáltalán nem lehet értelmezni sehogy.
Esetleg próbáld, meg még úgy, hogy egy sikertelenség után újranyittod magát a bővítménykezelőt is és/vagy a böngészőt is, szóval szerintem nem lehetetlen, csak miért is menne könnyedén.

Szerintem az IE és a Google nagyon nem komálják egymást.

-
-
törölt tag
válasz
sandró60
üzenetére
A bővítmény kezelőben katt az ablak alján szereplő linkre: "További eszköztárak és bővítmények keresése". Ott katt egy általad közkívánt keresőre. Telepítsd és utána megengedi, hogy beállítsd, melyik legyen alapértelmezett és/vagy töröld a nemkívánt keresőt. Míg csak egy keresőd van a bővítménykezelődben addig, mit akarsz valamire is cserélni?
Le kell tudd tölteni, mert nekem is kiírta azt a vacak üzenetet, majd második próbálkozásra ment. -
sandró60
addikt
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne.W7 Professional op rendszer.
Miért nem tudok beállitani az IE 11-ben kereső alkalmazást?Be szeretném állitani a Google-alapértelmezetnek,de a bővitmények keresőszolgáltatások pontnál csak a Bing-lehetőség van.A beállitásoknál szürke az eltávolitás és az alapértelmezett menűpont.Amikor meg a választás menűben bejön az az oldal ahol felajálja a sok lehetőséget.Ott meg hibát ir,hogy valamit file-t nem sikerűlt letölteni vagy hiányzik hozzá.
Előre is köszönöm
-
anorche1
őstag
Hiába állítom be, hogy indítás a legutóbbi munkamenet lapjaival, indulásnál mindig a kezdőoldalt hozza be.
Gyors ez az IE, de ez már a második idegesítő gondja. Azt se dolgoztam fel még, hogy miért nem tudom a google alapértelmezett keresővé tenni. -
Ádám16
addikt
Hogyan is tudom beállítani, hogy W8.1 alatt a kezdőképernyő csempéjére kattintva az asztali Explorer jöjjön be?
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Mikor a google keresés beépülő modult, vagy bámelyik másikat akarom telepíteni, akkor miért írja ki hogy:
Nem sikerült telepíteni a keresési szolgáltatót.
Ennek oka a következő lehet:
-nem sikerült letölteni egy szükséges fájlt
-a webhely nem érhető el
-nem kapcsolódk az internethezÉrdemes lehet kőspb újra megpróbálni.
win 8.1 64bit, összes update felrakva, jogtiszta. Ötlet?
-
törölt tag
válasz
krysn95
üzenetére
Szerintem nem fedeztem fel a tyúkszarban a fehérséget, de rájöttem hogy ha az egér kurzorát a bal felső sarokba tolod, akkor eléred, hogy ha a böngésző eltünt fejléce előtünjön.
Na bumm. Hát eddig is akkörül tapogatoztam, csak a bal felső vinkli kimaradt. 
Nem gondoltam volna hogy ekkora külömbség lenne a két böngésző könyvjelzője körül. Na van így. Az IE az IE.

-
krysn95
csendes tag
válasz
üzenetére
Igen tényleg, így van és csal enymi a gond, de ha midne képnél újra 15-öt kell görgetnem, akro az elég kiborító.
Nemtudok más böngészőt használni, mert csak az IE kedvencek sávjába fér el annyi kedvenc amit azonnalival használni akarok és a chrome targédia az IE után..lassú, nem kicsit és minden YT videó akad..ezért szeretném az IE-t meggyógyítani.
-
törölt tag
válasz
krysn95
üzenetére
Igen, visszaugrik az elejére, de a kép amire kattintottál az megtalálható alább, ott ahol rákattintottál és úgy ahogy annak a megjelenítését a Google elképzelte.
Szóval csak annyi a gond, hogy visszadob az elejére. A másik tény, sokszor lehet látni a Google ajánlataként, hogy cseréld le az IE-t Chrome-ra.
Na ná hogy az előbbi probléma az ösztönzőszerüleg van úgy, hogy csereléd le. 
-
krysn95
csendes tag
Sziasztok...hátha más is találkozott már a problémával..
Az útóbbi egy hétben a böngészőmmel (IE 11) alíg lehet a google-ben képeket keresni, mert ha rákkatintok egy képre, akkor visszadob a talált képek legelejére..rém idegesítő és sehogy nem tudom megoldani. Más böngésző nem csinálja (nem akarom lecserélni az ie-t..tudom, tudom), rendszervisszaállítási pontom nincs, IE beállítások alapértelmezttre állítás nem segít, spybot, malware és víruskeresés nem talált semmit és az ie frissítés (10-ről 11-re) sem segített.
Van bárkinek bármiylen megoldási javaslata? Én kifogytam az 5letekből és nagyon bosszant..

-
törölt tag
F11 módban necces a címmező és menüsáv. Elég lényeges részeket takar bizonyos oldalakon. Lásd az alábbi képernyőképen. Hasonlóan néz ki a Logout is. Meghatározhatatlan időn belül felcsúszik és akkor látható ami látható, de csak egy új lap kérésével és jobb egérgomb kattintással hivható elő a böngésző fejléce.
Szóval mikor azt hinnénk, hogy több mindent mutat az F11, az nem úgy van.
Vagy a honlaptervezők idomulnak a böngészőhöz vagy a böngészőt készítsék el úgy hogy na. -
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Ok. A probléma a böngészővel megoldódott, van egyébb de az már nem ide tartozik.

-
törölt tag
Részben az ezelőtti bejegyzésben említett probléma mególdódott, de fellépett más.
Végre túllépett a betöltő ikonon és megjelent a Bridge letöltő ikon, teljes oldal betöltéssel, de az értelmetlennek tűnő kommunikációm a böngészővel folytatódik. Kidobta az alább látható ablakot és hiába kattintottam az engedélyezésre, nem történt semmi többszörös ismétlés után sem.
Mi történik?
-
törölt tag
Üdv! A nagy gond, hogy nem tölt be bizonyos oldalakat.

Nem kifogásolja az internetbeállításokban a biztonsági beállításokat. Régebb feltoltam a biztonsági görgetőt majdnem maximumra és mindent csak annyira vettem vissza, amiután Gmail, Facebook, Adobe, hírportálok és más az általam leggyakrabban használt oldalak többnyire bejöttek. Pontosan, többnyire, mert volt amelyik nem. Azután úgy döntöttem, hogy visszaveszem teljesen. Egyedül a "Tiltott helyek" van maximumra tolva, a többi biztonsági cucc, majdnem a legalacsonyabban van. A "védett mód engedélyezése" ki van kapcsolva mindenhol.
Jelentem, most beléptem az Adobe profilomra és mihelyt le akartam tölteni a Bridge applikációt, csak a Adobe betöltő ikon forog körbe, másr hosszú perceken keresztül. Miért? Hogyan lehet úgy beállítani a böngészőt, hogy erős legyen a biztonsága és a legtöbbet használt oldalak betöltődjenek? Azokután hogy szinte minden a minimumon van, mégis miért vacakol nálam az IE

-
gepeszoli
csendes tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Szia!
Ezzel a módszerel sikerült:
1. Asztal jobbklikk -> Új -> Parancsikon
2. Beírod: RASDIAL Kapcsolat_neve Felhasználónév Jelszó
Kapcsolat neve az internetcsatlakozás parancsikonod neve
Felhasználónév az ADSL felhasználóneved
Jelszó az ADSL jelszavad
3. Tovább gomb
4. Megadsz neki egy nevet, pl automata csatlakozás
5. Behúzod ezt a Start/Programok/Indítópult-ba.illetve kiváncsiságból kipróbáltam
1.Kattintson a Start gombra, és írja be a Programok és szolgáltatások kifejezést a keresőmezőbe.
2.Az eredményeket felsoroló listában kattintson a Programok és szolgáltatások elemre, majd a Telepített frissítések megjelenítése hivatkozásra.
3.Keresse meg a Windows Internet Explorert a Microsoft Windows-frissítések között.
4.Kattintson a jobb gombbal a Windows Internet Explorer elemre, majd válassza az Eltávolítás parancsot.
5. A Frissítés eltávolítása párbeszédpanelen a böngésző eltávolításához kattintson az Igen gombraFeltelepítettem az I.E 10-et és azzal tökéleten jelenik meg az ablak, szóval a hiba a 11-es verzióval van.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
törölt tag
Tömegével váltanak más böngészőkre a Firefox-felhasználók - PC Fórum
"A hónap egyértelmű nyertese az évek óta ismét egyre népszerűbbé váló Internet Explorer lett, amely 58.49%-ról 58.94%-ra növelte részesedését."

-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
gepeszoli
üzenetére
még ezt találtam:
"Here's the solution that worked for me:
1.Open Task scheduler (searching for 'task' in Windows 7 will show you the option for "Schedule Tasks")
2.Click Create Basic Task
3.Give a name and description; "connect to the internet" will suffice, click Next
4.Choose When the computer starts, click Next
5.Choose Start a program, click Next
6.For what to run, type in rasdial
7.For Arguments, enter <connection name> <user name> <password>, without the brackets. So if the PPPoE connection you have configured is called 'Broadband Connection', and you have user name 'janedoe', with password 'truffles456', your Arguments field would be "Broadband Connection" janedoe truffles456 (note the quotes are required for any name with a space in it)8.Click Next
9.Select Open the Properties dialog for this task when I click finish, click finish.
10.On the general tab, select Run whether user is logged on or not, and change the 'Configure for' field to Windows 7; click ok
11.Enter your password (since this is running before you actually log in)
12.Exit task scheduler, and restart - all done!" -
gepeszoli
csendes tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Szia!
Végigcsináltam de az inetcpl.cpl parancsal ugyenezt az ablakot adja be ahol pont az utolsó lépés az "Ezután még pipáld be a Mindig az alapértelmezett kapcsolat tárcsázása jelölőnégyzetet" hiányzik.

-
gepeszoli
csendes tag
Sziasztok!
Így kellene kinéznie: [L:/dl/upc/2015-01/06/343612_xyze3f9yss1drfot_ie_jo.jpg
Ez a kép I.E. 8 és XP.
Az automatikus csatlakozás beállítás lehetőséget sehogyan sem tudom elővarázsolni csak erről a helyről. Remélem valakinek van megoldása, hogyan tudnám beállítani, már másik gépen is néztem ott sem látszik ez az ablak I.E 11-el akinek látszik az kérem írja le milyen op. rendszert használ vele. -
@rglaaf
veterán
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Üdv
a 2. nem hozott változást az 1. megoldásnál mi lehet az elérési út? köszi
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
@rglaaf
üzenetére
Két megoldást találtam:
1. reg fájlt kell hozzá adni, amely elvileg kijavítja az oldal helytelen működését. 32 bites winhez 64 bites winhez
vagy
2. a login oldalt (http://battlelog.battlefield.com/bf4/) hozzá kell adni a Megbízható helyekhez (Internetbeállítások > Biztonság > Megbízható helyek)
-
@rglaaf
veterán
Üdv
Tudom eléggé spéci a kérdésem szóval tud valaki megoldást arra hogy tudnám működésre bírni IE11 alatt a a battlelog webpugint? köszi
-
Nemevi
csendes tag
SOS. Segítséget szeretnék kérni, nem tudok megszabadulni az omiga-plus kereső vírusától. Amit javasolnak a Spy Hunter vírusirtót letöltöttem a triál verziót, de mire letölti törlésre összeszedett fájlokat, utána minden esetben pénzért dolgozna. Esetleg tudna valaki segíteni?
-
Orlin
addikt
Gondoltam most ráfekszek az Ie-re és ezt használom.Fel is akartan rakni a speckie-t,de nem engedi Win 8.1 64 bit-re...

-
gepeszoli
csendes tag
Sziasztok!
I.E 11-et használok win 7 64 bites rendszerrel az alábbi képen látható a problémám. Az internetbeállítások ablakban a kapcsolatok fülön az automatikus csatlakozás és előtte a jelölő négyzet nem látható. Sajnos így nem tudom beállítani így minden alkalommal kezdeményezni kell a csatlakozást. Tapasztalt -e már valaki ilyet és ha igen, hogyan tudnám visszaállítani.
-
akos3
addikt
Telepítettem az SP1-et, így már engedte a IE11-et feltelepíteni
Remélem nem lesz rá panaszom 
-
pinnacle
nagyúr
Azt, hogy egy weboldalt mikor hoztak létre, utoljára mikor változtattak rajta, hogy lehet megnézni?
-
Orlin
addikt
Felejtse el az Internet Explorert, teljesen új böngészőt ad ki a Microsoft
"A program mélyén ugyanakkor nem a konkurensek által használt WebKit böngészőmotor lesz, hanem a Microsoft saját technológiája.
A ZDNet információi szerint a böngészőt a Windows 10 operációs rendszerrel egy időben, valamikor jövő ősszel adja majd ki a Microsoft. Az ugyanakkor elképzelhető, hogy előzetes verzióban már hamarabb is elérhető lesz – remélhetőleg a január 21-ére bejelentett windowsos eseményen már megtudunk róla valamit."
Hát én várom nagyon!Simán használnám rendszeresen,ha pár bővítményem működne amiket rendszeresen használok az Opera böngészőben!Valamint a felületen is kicsit pofozhatnának!
A HVG Fb oldalán meg érdemes elolvasni a kommenteket a hír alatt...
-
sz.j
nagyúr
A netten található infók szerint az http://isearch.omiga-plus.com-t vírusként említik ....

-
sz.j
nagyúr
Először lefuttattam a HitmanPro-t ami jelentéktelen dolgokat talált (3 db PUP), majd az msconfig-on a automatikus indítást néztem meg, de én nem találtam itt semmit ....
Sajnos a hiba továbbra is fennáll ...... -
sz.j
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Köszi a válaszokat srácok, hamarosan próbálkozom ....
-
Sweet Lou 6
addikt
leggyorsabb megoldásnak futtass egy Hitman Pro-t.
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Win 8.1 oprendszerm van az egyik gépen, a problémám az, hogy az Internet-beállításoknál beállított kezdőlap helyett, akármit is csinálok a http://isearc.omiga-plus.com jelenik meg az internet explorer indításakor.
Hogy tudnám ezt törölni?Előre is köszi a válaszokat.
-
Vadászmenyét
aktív tag
Hi!
Miért van az, hogy win 8.1 64 biten (eredeti) IE 11-ben, rendszer reinstall után, egyből be szoktam állítani, hogy a bing helyett a google legyen az alapértelmezett kereső, a címsorban is. Na most is igy tettem, viszont ha bezárom a böngészőt és ujra megnyitom, ott marad a google a bövítmények között, viszont a letörölt bing is visszajön és beállitja magát alapértelmezettnek. Nagyon idegesítő...
-
Melack
veterán
Win 8.1 alatt a desktop IE ugyanúgy szinkronizál a telefonos IEvel, mint a metro UIs változat?
-
akos3
addikt
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Igen valóban az, kjözben megtaláltam...
Ha csak simán letöltök a netről egy újabb verziót akkor az felülírja a jelenlegit, igaz? -
akos3
addikt
-
akos3
addikt
Sziasztok. új lap megnyitásakor nem akarja kidobni ilyen kis téglalapokban a leggyakrabban látogatott lapokat, pedig hasonlóan van beállítva, mint egy másik gépünkön ahol müxik...
Mit és hol kéne pontosan beállítani? -
Orlin
addikt
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
Szia!
Távolítsd el és hagyd csak a googlit meg!
-
Vadászmenyét
aktív tag
Hi!
Miért van az, hogy win 8.1 64 biten (eredeti) IE 11-ben, rendszer reinstall után, egyből be szoktam állítani, hogy a bing helyett a google legyen az alapértelmezett kereső, a címsorban is. Na most is igy tettem, viszont ha bezárom a böngészőt és ujra megnyitom, ott marad a google a bövítmények között, viszont a letörölt bing is visszajön és beállitja magát alapértelmezettnek. Nagyon idegesítő...
-
Midway
senior tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
És miért nem tűník el? Napok óta meg van.
-
válasz
pinnacle
üzenetére
nézd meg mit ír a Kaspersky rá: not a virus
sajnos sok víruskereső simán csak a heurisztikus keresés alapján fals pozitív jelzést adnak, de nem vírus, csak kényes adatokhoz (jelszavak) kell hozzáférnie.
Nagyon régi programok vannak azon az oldalon, a vírusirtók nem is tiltják az oldalukat, több pedig kivételként kezeli:
Avira
BitDefender
Comodo
F-Prot
F-Secure
Microsoft
Panda
SUPERAntiSpyware
Symantec (Norton)
TrendMicro -
pinnacle
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Köszi! Ez alapján találtam meg.
Vezérlőpult\Felhasználói fiókok és családbiztonság\Hitelesítőadat-kezelő -
pinnacle
nagyúr
Internet Explorerben hol tudom megnézni a mentett jelszavakat?
-
törölt tag
Mostanában pár oldalnál előjön: Pl Youtube-nál is:

-
zoo8800
veterán
Üdv.
Hosszabb youtube videók lejátszása közben kikapcsol a monitor IE11-gyel, míg pl. Chrome-mal nem. Be lehet állítani, hogy 'videózás', vagyis online stream közben ne kapcsoljon ki a monitor?
-
aizen92
addikt
Sziasztok!
IE 11. Asztali és csempés alkalmazás képtelen a 1080p Youtube videókat kellő gyorsasággal betölteni. Mindig utoléri a szürke csíkot a lejátszás és tölt.
30megás net. Chromenál nincs ilyen gond, egy csempés 3rd party youtube alkalmazásnál ha belővöm a fullhadt, kb 10 másodperc alatt a videó feléig letölti, míg IE-ben kb 1/5-t se képes néha leszedni.Ennek mi lehet az oka, és hogy lehetne megoldani?

-
MrCsiT
addikt
Sziasztok!
Az alábbi hibára keresek megoldást..

-
fmeli95
csendes tag
Sziasztok!
Az internethasználatról készítek felmérést marketing óra keretében. Maximum fél percet vesz igénybe a kérdőívem kitöltése és nagyon sokat segítenétek vele.
https://docs.google.com/forms/d/1CrSJp59d_FrZoaIpI2rB5tQqkktE00yMuYRWr04OeGc/viewform
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
kedvencek sávot hogy tudom előhozni?
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
azt az oldalt, ahol ez előjön, hozzá kell adni a biztonságos oldalakhoz: [link]
-
SpongyaBob
veterán
Hi!
Hogy lehet kikapcsolni IE11 alatt ezeket a figyelmeztetéseket? Újra kellett húznom a gépet és most nem találom meg.

Igen, ez egy XP IE8-cal (melós gép), csak szemléltetem, mert otthoni gépen (Win7 64bit) is az őrületbe kerget.
Továbbá az idegesítő oldal újratöltési "klikk" hangot hogy tudom kilőni?
-
Pikkolo^^
addikt
Xmarks-on kívül milyen lehetőség van FF és IE közötti kedvencek szinkronizálésára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Le Mans Ultimate
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ingatlanos topic!
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem sem mindig enged telepíteni más bővítményt, de a tegnap mikor feltevődött a kérdés, akkor muszály volt utána nézzek, mert nem hittem, hogy létezik és akkor a második próbálkozásra engedte.

Mi történik?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A kedvencem, hogy "nem is olyan régen" még elég volt 64 MB RAM elég volt az OS-nek "komoly grafikus programmal együtt". Tanulság? A mai prograozók lusta k.csögök.