Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
Új hozzászólás Aktív témák
-
mosteel
újonc
válasz
tothjozsef
üzenetére
Hasonló kérdésre az alábbi választ kaptam az államkincstártól:
„A számla felett rendelkezni jogosult az ügyfélszámláról kizárólag a számlatulajdonos nevére szóló más ügyfélszámlára vagy a számlatulajdonos nevére szóló, hitelintézetnél vezetett fizetési számlára kezdeményezhet átutalást. 2023. december 11. napját követően az ügyfelek kizárólag olyan fizetési számla rögzítését kezdeményezhetik, mely a nevükre szól.
Az átutalást nem terheli egyedi kincstári díj, tranzakciós illetéket pedig csak akkor szükséges fizetnie, ha a kincstári értékpapírszámla, vagy a kedvezményezett számla tulajdonosa nem természetes személy. A kedvezményezett számla tulajdonosáról Ön köteles nyilatkozni.”
Tehát gyűjtőszámlára ezek szerint nem utalhatunk, mert az nem a nevünkre szól. Ráadásul tranzakciós illetéket is kellene fizetni, ha a megadott számla nem természetes személyé.
Ettől függetlenül szerintem, ha valaki kipipálja a négyzetet, akkor utaláskor a közleménybe beírva a szükséges adatokat tud utalni gyűjtőszámlára is, de nem tudom, hogy ennek milyen következménye lenne, ha lenne egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 8/128 GB szürke garanciával
- ELADÓ FÉL SETUP I7 7700K 16GB RAM
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI Prestige 16 AI Studio 16" QHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4060 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi