- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_mate_
csendes tag
En felhivtam oket (mivel meg kellett jelonom melyik erdekeltseghez kuldom, tudtam kit hivjak). Kb 3x beszeltem veluk 1.5 het alatt, tok segitokeszek voltak, viszont mondtak hogy tobb lepcson kell atmennie az elfogadasnak (hogy alairjak) es nem latjak hol lehet/akadhatott el de hirtelen nagyon sokat kell feldolgozniuk. A vegen meglett es el is kuldtek ugyfelkapun. Az tuti fontos volt hogy kozvetlen vonalon mindig uazzal az ugyintezovel beszeltem es tudta mirol van szo.
-
Ixion77
addikt
Én először kaptam visszajelzést. Aztán rájöttem hogy az IBKR riportok kimaradtak, beküldtem kiegészítésként kb. 10 napja. Azóta semmi visszajelzés nem jött.
De nem számít, lényeg hogy ha szükséges lesz valamikor, akkor tudom igazolni hogy én beküldtem. Az hogy ők mit (nem) csináltak vele, az már mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Robot fűnyírók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- HP szerverek áron alul
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest