- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Ivqkzy-: 2. gépem
Új hozzászólás Aktív témák
-
faraggo
csendes tag
Tehát rákattanok a az exére aztán kijön a telepitő amire felül kivan irva,hogy 7.2-es verzió.Nyomok a továbbra gombra és nem kezd el telepiteni semmit hanem kiirja,hogy befejezés.Erre irtam,hogy nem csinál semmit.
Az eszközkezelőben pedig a régi vagyis a 6.0-ás verzió van irva mindegyik inteles eszközhöz.
A commanderben a program files/intel alatt pedig csak egy readme fájl van tehát semmi ráutaló nyom,hogy feltelepült volna valahová is.
A régebbi drivert le kell törölni ha újabbat akarok rátelepiteni?És ha igen akkor hogyan kell eltávolitani? -
faraggo
csendes tag
senki sem tud segíteni?
-
faraggo
csendes tag
A segítségeteket kérném.
Feltelepítettem az alaplapi lemezről a chipset drivert és az a gondom hogy nem tudom sem frissíteni sem eltávolítani.Eddig AMD-s lapom volt ott némileg egyszerűbbnek tünt hogy a ''programok telepítése törlése''-alól töröltem és kész de most ott nem szerepel semmi erre utaló dolog.A frissítéssel meg az a probléma hogy amit leszedtem a netről uj drivert az csak végigszalad és nem frissít semmit.Ha van valami trükk vagy módszer amivel ez megoldható akkor legyetek szivesek segítsetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest