Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Sziasztok!
Vettem egy E5300-as proccot. Egy Gigabyte GA-P35-DS3L lapba tettem.
Amikor először elindítottam a gépet 2.1GHz-en futatta a lap a procit.Persze ha kézzel beállítom, akkor megy simán "alapórajalen", sőt még feljebb is, de gondoltam azért rákérdezek, hogy miezmá.
Jah ha már itt vagyok még valami, a lap a procinak 19 fokot ír ki amikor indítom a gépet, ami egy 24-25 fokos szobában igen szép...
Utána sem megy nagyon 30 fok főlé, pedig passzívan hűtöm. 20 percig terhelve éri el a kb 40 fokot.
Gondolom alul mér az érzékelő, a kérdésem az hogy ezzel mit tudok csinálni, a másik pedig, hogy ha semmit, akkor kb mennyit adjak hozzá fejben hogy megközelítőleg valós értéket kapjak? -
Pá
addikt
E5200-as procc elmegy passzív hűtéssel tuning nélkül?
Jelenleg egy Coolink BAT hűtőm van, egy 12-es házventi szívná le róla a meleget, nem tudom elég lenne-e neki.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Utána sem megy nagyon 30 fok főlé, pedig passzívan hűtöm. 20 percig terhelve éri el a kb 40 fokot.