Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godimodi
tag
válasz
CHIPman
üzenetére
12es szorzó és 325ös FSB kiséretében bebootolt 3.9GhZn.Leszedem a prájmot.Akkor ha most nemis,de később amikor mondjuk már ehez a frekihez szokott a processzor akkor lehet hogy még azt a 100MhZt rá lehet húzni?
u.i.:ahogy elindítottam az UT3at újraindult.Marad egyelőre a 12es szorzó 320fsbvel.elég nekem ennyi csak stabil legyen.Letesztelem akkor és írok majd.Köszi szépen a segítséget

-
Godimodi
tag
válasz
CHIPman
üzenetére
Hát adtam neki Biosban az 1.4V előttiből.1,39xy V.És ez jött össze.
12es szorzót adja.12.5 már nem.CPU-Z 1.344-1.36 V között mutatja.Ennél már nem kéne többet adni neki akkor ugye?azt a fél szorzót meg majd később rárakom..Amúgy abban van valami hogy most nem megy,de később menni fog..Hallottam ilyeneket,lehet hogy kacsa,legalább röhögtök egy jót,de kiváncsi vagyok

-
Godimodi
tag
Bocsi hogy itt kérdezem de sürgős lenne.Szóval
PU-Z szerint F3as biosom van.Ha belerakom az E5200at a lapomba akkor mi fog történni? -
Godimodi
tag
Hogy ne csak offoljak megszeretném kérdezni hogyha az E5200est berakom a lapomba akkor kell Biosfrissítés.Mert rá van írva hogy 45nanosokat is támogat(rev 1.0),de mintha olvastam volna valahol hogy nem megy ilyen egyszerűen.
-
Godimodi
tag
válasz
CHIPman
üzenetére
Köszi láttam már,de egy olyan 3éve amikor még nem foglalkoztam ilyen gépes dolgokkal elkövettem egy nagy hibát.Vettem egy Avixe(hö?) márkájú 6600gt-t.Szép volt minden.Egy év gari.Egy év 1 hét után megadta magát szegénykém,és akkor még 14-15évesen nehezen összekuporgatott 22ezer forintomnak is annyi lett.Azóta mindennek elrakom a számláját ,a legkisebb apróságig,és a garanciákra ha kell akkor áldozom,ezért sztem Ipon lesz.Tudom hogy nehezen halnak meg az ilyen procik,max hő vagy túlfesz,magától nem sok,de 1500at megér plusszba.Főleg hogy amikor továbbadom még valószinűleg lesz rajta egy kis gari.
mégeccer köfi. -
Godimodi
tag
Üdv az én konfigomban kb mennyit menne egy E5200as?(EP31-DS3L,2gb 4-4-4-12 geil@800,Asus triton 70)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Hát nemnagyon teszteltem még.Cod 2 van fent,meg UT3 ezekkel meg tudom nézni..tudom a Cod2 nem nagy mutatvány.
akkor most meg is próbálom

PU-Z szerint F3as biosom van.Ha belerakom az E5200at a lapomba akkor mi fog történni?