Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kriszbon
őstag
válasz
Giggles
üzenetére
Én ezzel teszteltem ki a procit, hogy mennyit megy stabilan értelmes fesszel, és azt állítottam be a bioszban! Utána jöhetett a többi állítgatás próbálgatás vele, hogy mennyit megy még a proci és milyen fesszel, ha valami gáz van(kifagy, újraindul akármi) akkor nincs gond mert azzal a beállítással indul a gép, ami a bioszban be van állítva, és tuti hogy jó! Használni is szoktam, ha kell egy kis plussz még, mivel már tudom hogy mit mennyire állítsak, és ha úgy is marad, nincs semmi, mert a következő indítás a biosz szerint megy(winnel együtt indulás kikapcsolva) Szerintem hasznos kis progi

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi