Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- SpeedCsiga: Beépíthető konnektorok – A modern konyhák és irodák láthatatlan hősei
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
darál0w
üzenetére
Hát sajnos , csalodnom kellett , azt hittem menni fog többet , de ugy néz ki pont elsőre elteláltam a stabil 24/7 értéket [3458] azt hittem menni fog több is de nem ,
probáltam 270fsb-vel 3.5ghz-en, de hibázott 10 percen belül , ugyhogy adtam az mch-nak+0.1v-ot meg a ramnak 0.3v-ot(2.1v) mert ugye azok már ienkor 1080-on mentek cl5 be, de igy is hibázott 1 óra tájékán , ami azt jelenti itt már kevés volt a kraft , de mivel nem akartam a procinak + adni igy visszamentem 266-ra enyit tud.Tovább majd akkor nyuzom ha lessz vga-m.
HIányzik az llc azzal meg lett volna a 3.6 tuti.Más : többieket kérdezném mennyire számít valamien eredménynek a fentebb linkelt eredmény?
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Interactive Brokers társalgó
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kutya topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BestBuy ruhás topik
- Lexus, Toyota topik
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
probáltam 270fsb-vel 3.5ghz-en, de hibázott 10 percen belül , ugyhogy adtam az mch-nak+0.1v-ot meg a ramnak 0.3v-ot(2.1v) mert ugye azok már ienkor 1080-on mentek cl5 be, de igy is hibázott 1 óra tájékán , ami azt jelenti itt már kevés volt a kraft , de mivel nem akartam a procinak + adni igy visszamentem 266-ra enyit tud.