- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
Ez érdekes! Kipróbálni sajnos nem tudtam a linkelt oldal tesztjét, gondolom valami fejlesztői verzió, de CoreAVC ha jól értem, így működik. És működik!
Érdekes lenne, ha a CPU-ba is tennének ilyen számolási műveletekre alkalmas részeket. Illetve valószínűleg bele/ez szerint fogják építeni. Akárcsak ezt a konverter programot az egyéb alkalmazásokba. (vagy oprendszerbe rutinként) Remélhetőleg.
balkoger: igazából semmilyen videó kodeket nem rakok gépre (kivéve CoreAVC, meg most a wma kodek), pont ezért (is) jó a KMP, mert nem koszolja a rendszert.
Videót nem nagyon vágok gépen, szóval nem szükséges a kodekpak. K-Lite-ot néztem már, elég jónak látszik, meg más is mondja, hogy bevált neki.Wma-t lejátssza, igen, csak tekerésnél nagyon lelassul. Gyanítom, hogy ACE meg a többi régebben felrakott kodek miatt lehet.
Új Win majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest