- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
peterkin1 #6924 üzenetére
Nekem nem sikerült, de még régen találtam orosz fórumon róla valamit. Szóval oroszoknál X99-TF lapban ment DDR3 1333-al. A kép megvan de link nincs sajna. Emlékeim szerint valami overclockers.ru oldalon lehetett de nem vagyok benne biztos.
Unlockot nem tud szóval marad all core 2700mhz max ha sikerül elindítani. Amúgy teljesen jó kis proci lenne. Próbálgasd még a csatornákat is, ezeknél a prociknál gyakori volt az IMC sérülés. Nálam ram hibát dobott minden csatornán DDR3-al pedig kellett volna mennie. -
válasz
peterkin1 #6922 üzenetére
QDCS az igen korai verzió, én sem tudtam működésre bírni. IMC-vel van valami, fórumokon állítólag alacsony órajelű ram kell neki (már nem tudom hol de láttam róla képet hogy ment. Megpróbálhatod 800 vagy 1066-ra fixálni a ram sebességet.
Aztán DDR3-as lapban is mert a kezdetben DDR3-al voltak az x99-es xeonok.
Talán valami kombó kínai lapban lehetne esélyed válltogatva DDR3-at és DDR4-et meg próbálgatni mikrokóddal vagy anélküle. (F1-es mikrokód kellhet talán?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest