- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- votlage71: Kábel menedzsment
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
elbandi2
tag
válasz
MasterDeeJay #7508 üzenetére
No meglett, már megvan a csomagszám is németből Msi X99A SLI plus, egy 5820k-val ami igazából csak a foglalatvédő szerepét tölti be
Tudom hogy eléggé basic a lap, de nekem most ide tökéletes lesz. Köszi a segítséget!
-
elbandi2
tag
válasz
MasterDeeJay #7508 üzenetére
Értem, igazság szerint van pár 2697v3-am, így az már adott. Tudom a saját gépemből, hogy egy jó lappal, és gpu-val kimondottan versenyképes tud lenni még a mai napig is.
Tetszene egy Ws átgondoltsága, kompaktsága, de a kötöttségei már kevésbé.
Ebay-en tettem ajánlatot két Msi lapra, ill. itt priviben is jött esetleges ajánlat, meglátjuk.
Azt már sajnos elengedtem, hogy olcsón kijövök a dologból
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest