- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
161
csendes tag
válasz
drsanya #5765 üzenetére
Jó régóta nem néztem asus lapokat, most volt nálam egy 370 -es prime és azon realtek a lan ami szerintem egy üde színfolt ezért átnéztem a Te lapodat is hátha van benne némi fantázia de ez valami döbbenet, hogy gémer lap és i218 a lan és ennyiért nem fér bele a bual bios. Biztos Én vagyok régimódi de x99 -ben azért van (volt) választék de ennyiért ez, persze az asus húzó ereje az unikum tuningban van csak azt kellene megérteni, hogy az unikum tunning opciókkal valójában részben a mikrokódot variálgatja az efi. Namost az új mikrokódok meg pont arról szólnak, hogy a modosítás lehetőségét zárják be meg kriminalizálják a módosítást mert ugye az kvázi biztonsági rás - főleg az ő pénztárcájuknak Tehát csak intel bácsiék által meghatározott mértékig mehet a tunnying tehát nix overlock soket meg non-k overclock.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4 - Íme a végleges gépigény
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Mikrotik routerek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- 6. és 7. gen i3 és i5 processzorok érkeztek!
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi + Team Group 8Pack Edition 32GB samsung b die .
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest