- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
161
csendes tag
válasz
drsanya #5765 üzenetére
Jó régóta nem néztem asus lapokat, most volt nálam egy 370 -es prime és azon realtek a lan ami szerintem egy üde színfolt ezért átnéztem a Te lapodat is hátha van benne némi fantázia de ez valami döbbenet, hogy gémer lap és i218 a lan és ennyiért nem fér bele a bual bios. Biztos Én vagyok régimódi de x99 -ben azért van (volt) választék de ennyiért ez, persze az asus húzó ereje az unikum tuningban van csak azt kellene megérteni, hogy az unikum tunning opciókkal valójában részben a mikrokódot variálgatja az efi. Namost az új mikrokódok meg pont arról szólnak, hogy a modosítás lehetőségét zárják be meg kriminalizálják a módosítást mert ugye az kvázi biztonsági rás - főleg az ő pénztárcájuknak Tehát csak intel bácsiék által meghatározott mértékig mehet a tunnying tehát nix overlock soket meg non-k overclock.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest