Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: A kérdés...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed_Speed
tag
válasz
Reggie0
üzenetére
Én is utána néztem közben és olyan embereket kerestem meg akiknek van tapasztalatuk benne..
Tehát a többsége azt mondta" ne vegyél ES procit" azért mert ha jön valamilyen frissítés akkor fagyogat...tehát nem igazán támogatja az új dolgokat. Nem enged föltenni bizonyos drivereket...stb.
Hiszen ezek nem véglegesített procik.
Az a biztos ,ami nem ES verzió... és én is e-mellettt döntök. biztos ami biztos..Stabil processzor kell nekem...
Az lehet megy egy jó db-ig de ha valamilyen frissítés jön..akkor lehetnek problémák.
Sokan ezért adják vagy adták el!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő